Akistatoje su milijardieriumi D.Trumpu lietuvė S.Burbaitė šmaikštavo

Specialiai lrytas.lt, Maskva

D.Trumpas kiekvienai merginai norėjo parodyti bent šiek tiek dėmesio, todėl atsistojęs prie į sceną vedančių laiptelių gražuolėms spaudė rankas ir linkėjo sėkmės.<br>LR ir AP nuotr.
D.Trumpas kiekvienai merginai norėjo parodyti bent šiek tiek dėmesio, todėl atsistojęs prie į sceną vedančių laiptelių gražuolėms spaudė rankas ir linkėjo sėkmės.<br>LR ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-11-09 10:57, atnaujinta 2018-02-20 12:04

Prieš pažintį su „Mis visata“ organizatoriumi, miljardieriumi verslininku iš Jungtinių Amerikos Valstijų Donaldu Trumpu konkurso dalyvės neramiai strypčiojo vietoje. Merginas prižiūrintys asmenys, kelioms minutėms likus iki susitikimo, gražuolėms liepė paryškinti akis ir lūpas – prieš turtuolį grožio ekspertą nevalia atrodyti bet kaip.

D.Trumpas susitikimą su šių metų konkurso dalyvėmis surengė finalo išvakarėse. Jis stebėjo generalinę repeticiją. Vienas žinomiausių pasaulio verslininkų kiekvienai merginai norėjo parodyti bent šiek tiek dėmesio, todėl atsistojęs prie į sceną vedančių laiptelių gražuolėms spaudė rankas ir linkėjo sėkmės.

„Mis visata“ organizatorius vilkėjo įprastai – tamsų kostiumą ir prie jo priderino savo mėgstamos raudonos spalvos kaklaraištį, kuris jau yra tapęs D.Trumpo vizitine kortele.

Maskvos „Crocus City Hall“ arenoje konkurso dalyvės galėjo kelias akimirkas pasikalbėti su D.Trumpu. Bent jau tos, kurios mokėjo anglų kalbą. Kadangi tokių daug nebuvo, eilė prie verslininko nenusidriekė. Daugumai gražuolių užteko šalia jo sukiotis ar paspausti jam ranką.

Tik ne lietuvei S.Burbaitei. Simona skaičiusi jo knygą „How to Get Rich“, negana to, universitete ruošė apie šį asmenį pristatymą, todėl į septintą dešimtį įkopęs verslininkas jai visada kėlė pagarbą ir susidomėjimą. Būtų nuodėmė pasitaikius progai su juo nepersimesti bent keliais žodžiais. Drąsi ir smalsi Simona taip ir padarė.

„Verslininkas buvo gerai nusiteikęs, todėl su juo buvo galima pajuokauti. D.Trumpas paklausė kaip man sekasi pasiruošimas, ar man čia patinka, domėjosi ar repeticijose nepavargstu. Apsikeitėme keliais šmaikščiais klausimais ir atsakymai“, – trumpa, bet smagia ir įsimintina akimirka su portalu lrytas.lt dalinosi gražuolė lietuvė. Susitikime su D.Trumpu Simona vilkėjo dizainerės Valerijos Molčanovos kurtą suknelę ir pasipuošė Elvyros Monginienės kurtais auskarais.

Išvykdamas iš „Crocus City Hall“ centro D.Trumpas netikėtai priėjo prie apie šešiasdešimties salės kampe sėdinčių dalyvių artimųjų.

Kiek atokiau palikęs savo apsaugos komandą verslininkas mojavo ranka, o sustojęs prie pat gražuolių šeimos narių anglų kalba šūktelėjo: „Kaip manote, kas šiais metais nugalės?“. Salėje pasigirdo įvairų šalių pavadinimai. Malonus sutapimas, kad D.Trumpas sustojo prie pat lietuvės žurnalistės, kuri stengėsi kuo garsiau ištarti Lietuvos vardą. Pastangos neliko nepastebėtos. „Lietuva? Galbūt!“, – angliškai ištarė D.Trumpas ir lydimas apsaugos darbuotojų paliko areną iki finalinio šou, kuris įvyks šio šeštadienio vakarą.

„Lietuvos ryto" televizija lapkričio 9 dieną 20 val. tiesiogiai transliuos konkursą „Mis visata 2013" iš Maskvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.