Apvogta ir į avariją patekusi G.Gurevičiūtė nesėkmių nesureikšmina

„Viskas, kas gali atsitikti negero, atsitiko vienu metu“, – portalui lrytas.lt sakė Gintarė Gurevičiūtė. Penktadienis jai buvo itin nesėkminga diena: nulūžo bato kulniukas, valgant kavinėje – apvogė, galiausiai ji papuolė į avariją.

Penktadienis Gintarei buvo itin nesėkminga diena: nulūžo bato kulniukas, valgant kavinėje – apvogė, galiausiai ji papuolė į avariją.
Penktadienis Gintarei buvo itin nesėkminga diena: nulūžo bato kulniukas, valgant kavinėje – apvogė, galiausiai ji papuolė į avariją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:00 PM

Vakar vakarieniaudama vienoje iš prekybos centro „Panorama“ kavinių ji staiga pasigedo voko su dviem šimtais litų. Dėl incidento moteris kreipėsi į prekybos centro administraciją, tačiau surasti vagį nebuvo taip paprasta – kavinėje esančios prastos kokybės kameros neužfiksavo jo tapatybės. „Padavėja matė, kas galėjo pavogti, tačiau jokio konkretaus žmogaus sugauti nepavyko. Apmaudu, tačiau jau su tuo susitaikiau“, – sakė Gintarė.

Nepaisant to, paryčiai važiuodama namo ji papuolė į avariją, kur susidūrė su taksi automobiliu. Laimei, ji pati nenukentėjo, o tik apgadino savo vairuojamą „Mini Cooper“ automobilį.

„Paskutiniu metu man buvo labai sėkmingas etapas, viskas kažkaip pradėjo atrasti savo vietas, gyvenime atsirado daugiau spalvų, viskas vyko ramesne tėkme. O štai vakar atsirado balansas – viską, kas buvo gerai, išlygino daug nesmagių dalykėlių“, – pasakojo Gintarė.

Ji tikino niekada gyvenime nesureikšminanti prietarų, todėl visus nesklandumus vadina sutapimu. „Neieškau jokių pasiteisinimų. Tiesiog šis penktadienis buvo ne mano diena“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.