„Pinup Girls“ paliekanti I.Ambrazaitė laukia gandrų

„Skaitykite tarp eilučių”, – ragina popgrupės „Pinup Girls” narės Simona Nainė (25 m.) ir Viktorija Sutkutė (24 m.). Šis „Stiliaus” viršelis – pirmoji fotosesija, kuriai jos pozuoja kaip duetas. Kur dingo trečioji grupės narė Ieva Ambrazaitė (25 m.)? Ar jos gyvenime – džiugūs pokyčiai, apie kuriuos svajoja daugelis gyvenimo vyrą suradusių moterų? Tai paslaptis, kurios rakto galima ieškoti dainininkių žodžiuose.

I.Šermukšnytė ir V.Sutkutė (dešinėje).
I.Šermukšnytė ir V.Sutkutė (dešinėje).
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 12, 2013, 8:02 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:51 AM

Merginų trijulė per porą metų tapo viena populiariausių Lietuvos muzikos grupių. Geriausias liudijimas – perpildytas koncertų grafikas, dėl kurio merginoms kartais reikia net injekcijų nuo nuovargio.

Debiutinį albumą „Išpažintis” šių metų pavasarį jos pristatė trise. Trise atlaikė ir vasaros koncertų maratoną, šventė grupės narės Simonos tuoktuves su žinomu didžėjumi ir radijo laidų vedėju, dueto „Radistai” nariu Jonu Nainiu.

Su kitu „radistu” Rolandu Mackevičiumi yra susižadėjusi Ieva. Žodžiu, priežasčių, dėl kurių grupės narės tiesiog neišskiriamos, yra daugiau, nei reikia.

Tačiau į interviu jos ateina dviese. Dviese keliauja ir į koncertus. Kas nutiko? Kur dingo niekada žodžio kišenėje neieškanti Ieva, šiuos savo sugebėjimus įrodžiusi ir „Lietuvos ryto” televizijos laidos „Super L.T.” vedėjos kėdėje?

Vietoj paaiškinimo į elektroninį paštą atskrieja trumpas Ievos laiškas.

„Išėjau atostogų, kurių labai laukiau ir apie jas ilgai svajojau. Norėčiau paprašyti gerbti mano privatumą ir pasirinkimą. Labai džiaugiuosi dėl savo merginų, joms puikiai sekasi, jos viską pajėgs nuveikti dviese, be manęs.

Išeinu atostogauti žinodama, kad jos manęs lauks grįžtančios. O jos žino – kad ir kur būčiau, jas mylėsiu ir palaikysiu.”

Ar Ievos gyvenime – džiugūs pokyčiai, apie kuriuos svajoja daugelis gyvenimo vyrą suradusių moterų? Iš užuominų galima spėti, kad taip, bet niekas neatskleidžia tiksliai. Bet kuriuo atveju – dvi „pinupės” jau sėdi prie arbatos puodelio ir greitakalbe žeria mintis apie pasitraukusią grupės narę, vyrus, pramogų pasaulio dviveidiškumą ir padirbtas madingas dizainerių prekes. Ir jos tikrai ne iš tų, kurias reikėtų traukti už liežuvio.

– „Stiliaus” viršelyje matome dvi merginas. Kodėl nebe tris?

Simona: Išleidome Ievą atostogų, esame labai laimingos dėl jos. Bet mes neužkabinome spynos ant durų – ji gali sugrįžti.

Viktorija: Kiekvienas žmogus renkasi tai, kas jam geriausia tą akimirką. Ievutė dabar nenori stovėti scenoje. Nėra jokių pykčių ar nesutarimų. Neieškojome trečios grupės narės, nes Ieva mums nepakeičiama.

Simona: Kitą tokį komunikabilų, charizmatišką žmogų būtų sunku surasti. Jos gyvenime – tam tikri pokyčiai, kuriuos priėmėme džiugiai. Gal pirmą koncertą be jos ir buvo šioks toks šokas – trūko Ievos. Bet kuo toliau, tuo labiau priprantame, nors jos vis tiek trūksta. Ypač vieno jos „firminio” žingsnelio. (Juokiasi.)

Buvome Londone, koncertavome, žiūrovai klausė, kur Ieva. Niekam nemeluojame – ji tikrai išėjo atostogų.

– Paklausiu tiesiai – ar Ieva laukia gandrų?

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.