Beata Nicholson, Nerijus Juška, Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, Dalius Mertinas ir Laima Mertinienė bei keletas kitų garsių žmonių klausėsi iš Ispanijos atvykusio „Torres“ restorano šefo Sergio Milleto, „Kempinski” viešbučio restorano „Telegrafas” virtuvės šefo Ciarano Gantly ir „Torres“ somelje Martos Delfa Mediavillas pokalbių apie maistą ir gėrimus.
Ši popietė buvo puiki galimybė ne tik pamatyti vieno prabangiausių Lietuvos viešbučių virtuvės užkulisius, bet ir išsiaiškinti, kodėl katalonų virtuvė tokia populiari iki šių dienų, pabendrauti su geriausiais savo srities profesionalais iš Ispanijos bei sužinoti žinomų Lietuvos žmonių nuomonę apie kulinarinius eksperimentus savo namų virtuvėje.
Be to, katalonų virtuvės pamokose garsenybės gamino salmorejo (tradicinę šaltą pomidorų sriubą su kumpiu ir kiaušiniais), paelją ir katalonietišką kremą.