Garsenybės smaguriavo ir mokėsi gaminti prabangiame viešbutyje

Trečiadienio popietę garsūs Lietuvos žmonės rinkosi į katalonų virtuvės kulinarijos pamokas „Kempinski“ viešbučio virtuvėje.

D.Meškauskas, I.Stasiulytė ir B.Nicholson (dešinėje).<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Meškauskas, I.Stasiulytė ir B.Nicholson (dešinėje).<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:48 AM

Beata Nicholson, Nerijus Juška, Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, Dalius Mertinas ir Laima Mertinienė bei keletas kitų garsių žmonių klausėsi iš Ispanijos atvykusio „Torres“ restorano šefo Sergio Milleto, „Kempinski” viešbučio restorano „Telegrafas” virtuvės šefo Ciarano Gantly ir „Torres“ somelje Martos Delfa Mediavillas pokalbių apie maistą ir gėrimus.

Ši popietė buvo puiki galimybė ne tik pamatyti vieno prabangiausių Lietuvos viešbučių virtuvės užkulisius, bet ir išsiaiškinti, kodėl katalonų virtuvė tokia populiari iki šių dienų, pabendrauti su geriausiais savo srities profesionalais iš Ispanijos bei sužinoti žinomų Lietuvos žmonių nuomonę apie kulinarinius eksperimentus savo namų virtuvėje.

Be to, katalonų virtuvės pamokose garsenybės gamino salmorejo (tradicinę šaltą pomidorų sriubą su kumpiu ir kiaušiniais), paelją ir katalonietišką kremą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.