M.A.Pavilionienė: „Esu aistringa ir tuo žaviuosi”

Seimo narei, filologijos profesorei Marijai Aušrinei Pavilionienei (69 m.) sparnus išaugino ne politinė karjera ar įvairūs debatai dėl lygių galimybių, o nauji jausmai. „Jis gerokai už mane jaunesnis, bet man patinka jauni vyrai”, – žaismingai tarė politikė.

Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė Egipte susirado artimą draugą: „Tai žmogus, kuris gali bet kada padėti ir kuris man patinka. Jis gerokai už mane jaunesnis, bet man patinka jauni vyrai.”<br>D.Umbraso nuotr.
Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė Egipte susirado artimą draugą: „Tai žmogus, kuris gali bet kada padėti ir kuris man patinka. Jis gerokai už mane jaunesnis, bet man patinka jauni vyrai.”<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Nov 13, 2013, 1:23 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:55 AM

Apie širdies draugą tolimoje šalyje, kuris suteikia daug gerų emocijų, M.A.Pavilionienė prabilo lapkričio 8-ąją „Lietuvos ryto” televizijos laidoje „Kitoks pokalbis”.

„Teoriškai seksas būtinas iki 80-ies. Tą stiprų aistringumą ir seksualumą paveldėjau iš tėvo ir tuo žaviuosi”, – sakė pašnekovė.

Apie sekso naudą ir privalumus prabilusi moteris juokėsi iš tų puritonų, kurie mano, kad intymių santykių reikia tik jauniems žmonėms.

M.A.Pavilionienė laidos „Kitoks pokalbis” vedėją Aušrą Kilkuvienę patikino, kad visa jos giminė yra aistringa ir seksuali. Ir tai politikei atrodo labai žavu.

Tačiau daug metų seksualinių mažumų teises ginanti parlamentarė patarė seksu beprotiškai nepiktnaudžiauti.

„Visada sakiau – kuo didesnis aistringumas, tuo stipresnis turi būti žmogaus charakteris, kad netaptų gyvuliu. Juk seksas yra kaip narkotikai, žmogų gali savotiškai sunaikinti, padaryti priklausomą.

Viskas turi būti valdoma protu”, – apie trapią ribą, skiriančią normą ir anomaliją, kalbėjo M.A.Pavilionienė.

Griežta feministinių pažiūrų M.A.Pavilionienė laidoje atrodė moteriškai stilingai. Santūrus makiažas, elegantiškas juodos ir baltos spalvų švarkelis, tiesaus silueto juodas sijonas, juodos pėdkelnės, išryškinančios jos lieknas ir ilgas kojas. Taip pat Marijai Aušrinei puikiai tiko rytietiško stiliaus auskarai.

Net abejonių nekilo, kad ši švytinti, netgi valiūkiška moteris yra patenkinta savo gyvenimu.

Paaiškėjo, kad sparnus M.A.Pavilionienei išaugino ne politinė karjera ar įvairūs debatai dėl lygių galimybių, bet nauji jausmai.

Vienuolika metų stojiškai kentusi savo vyro Rolando Pavilionio ligą, dar po to dvejus metus skausmingai išgyvenusi sutuoktinio netektį, Marija Aušrinė rado jėgų vėl pamilti gyvenimą ir mėgautis jo teikiamomis dovanomis.

„Supratau, kad taip kankindamasi vieną dieną save sunaikinsiu. Padėjau tašką. Supratau, kad norėdama džiaugtis gyvenimu turiu išsivaduoti iš skausmo”, – pasakojo filologijos profesorė.

Intuityviai ji pajuto, kad pirmas žingsnis laimės link galėtų būti kokia nors kelionė.

M.A.Pavilionienė nuėjo į pirmą pasitaikiusią kelionių agentūrą ir paprašė išvykos į „bet kur”.

Išvyko į Egiptą. Paslaptingoje faraonų žemėje politikei taip patiko, kad ji net įsigijo dviejų kambarių butą.

„Egipte ilsiuosi kelis kartus per metus. Atsigaunu per tris dienas: saulė, jūra ir, žinoma, atsipalaidavimas”, – mįslingai šyptelėjo moteris.

Po to prisipažino, kad Egipte susirado simpatiją: „Tai žmogus, kuris gali bet kada padėti ir kuris man patinka.”

M.A.Pavilionienė mano, kad kol nevėlu, ji privalo naudotis gyvenimo siunčiamais džiaugsmais.

„Visą gyvenimą aš buvau be galo ištikima. O dabar darau ką noriu. Mano lentynėlėse sudėti dvasios draugai ir galbūt kitų funkcijų draugai. Svarbiausia, kad esu laiminga.

Gyvenime aš atlikau visas pareigas: užauginau vaikus, padedu anūkėliams, į kapus palydėjau du brangiausius žmones – vyrą ir mamą. Viskas! Dabar aš dar kartą atliksiu visas savo pareigas sau. Žinoma, kiek man leidžia sveikata, nes juk gali ateiti metas, kai nieko nebenorėsiu”, – kalbėjo jaunatviškai atrodanti moteris.

Kai laidos vedėja A.Kilkuvienė savo pašnekovės pasiteiravo, ar Egipte gyvenantis vyras ir yra tas vienintelis, M.A.Pavilionienė pasakė, kad to draugo nepavadintų vieninteliu.

„Tokio, koks buvo Rolandas, aš daugiau nerasiu. Tai buvo žmogus, kuris mane suprato, su kuriuo galėjau apie viską išmintingai pasikalbėti.

Kita vertus, gal man dabar reikia visai kitokios draugystės. Vis dėlto į namus noriu grįžti viena, daryti juose ką noriu, valgyti ką noriu, elgtis kaip noriu. Dabar yra mano laikas ir jis pats gražiausias”, – optimistiškai kalbėjo M.A.Pavilionienė.

Sužavėjo politikės grožis

* „Išankstinė televizijos laidos vedėjos nuomonė apie Mariją Aušrinę Pavilionienę buvo šiek tiek kitokia.

Maniau, kad ši politikė griežta, tvirta, galbūt net kategoriška. Kitaip sakant, kietas kampuotas akmenėlis”, – sakė A.Kilkuvienė.

* Tačiau pokalbio metu atsiskleidė visai kitos pašnekovės asmenybės pusės.

„Ji labai žavinga moteris, aistringa gyvenimui, degančiomis akimis. Marija Aušrinė labai jautrus ir šiltas žmogus”, – patikino televizijos laidos „Kitoks pokalbis” vedėja.

* Dėl to, kad pašnekovė gana atvirai kalbėjo apie aistrą, intymumą, A.Kilkuvienė nemato nieko keisto.

„Visada ją vertinau kaip asmenybę, turinčią savo nuomonę ir nebijančią jos pareikšti. Todėl nemanau, kad staiga ji nutars apie ką nors nekalbėti. Marija Aušrinė – drąsi moteris. Be to, ji labai graži ir jaunatviška. Pati ji sako, kad yra sena, bet, duok Dieve, visoms taip atrodyti sulaukus Marijos Aušrinės metų.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.