Atviras O.Pikul-Jasaitienės interviu apie naują darbą, gyvenimą užsienyje ir šeimą

Pramoginės TV3 laidos „Žvaigždžių dešimtukas” vedėjų Vitalijaus Cololo ir Diletos Meškaitės duetas tapo trio. Į televiziją grįžo viena ryškiausių pramogų pasaulio šviesiaplaukių Oksana Pikul-Jasaitienė (29 m.), kuri šiuo metu su vyru krepšininku Simu Jasaičiu (31 m.) gyvena Krasnodare.

Oksana neslepia – S.Jasaitis norėtų, kad ji daugiau dėmesio skirtų jam.
Oksana neslepia – S.Jasaitis norėtų, kad ji daugiau dėmesio skirtų jam.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Nov 17, 2013, 12:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:04 AM

Kas jau kas, o Oksana puikiai pažįsta ne tik pramogų verslo virtuvę ir jos užkulisius, bet ir beveik visus čia besisukančius žmones. Pasakoti apie pramogų pasaulio užkulisius Oksanai – ir darbas, ir malonumas.

„Gyvename mažoje šalyje, kurioje visi vieni kitus pažįsta. Pati mielai paliežuvauju apie kolegas ir suprantu, kad kiti daro tą patį. Neslėpsiu, labai apsidžiaugiau gavusi pasiūlymą vesti šią laidą”, – prisipažino šią vasarą ištekėjusi moteris, rašo „Lietuvos ryto” priedas „TV antena”.

Ir iki vedybų, ir joms įvykus nemažai apkalbų sulaukusi Oksana žino, kad tokios pramogų pasaulio taisyklės.

Po vestuvių internete pasklido pusnuogės O.Pikul vaizdai. Juose mergina juokdamasi pasakojo apie tai, kad nuo 16 metų šoka striptizą ir norėtų nors trumpam atsidurti vyro kailyje.

Neskanų kąsnį nurijusi dainininkė teigia pastaruoju metu kur kas labiau apgalvojanti kiekvieną žingsnį ir poelgį. Juolab kad dabar ji – ištekėjusi moteris.

Nusifilmavusi keliose „Žvaigždžių dešimtuko” laidose, Oksana vėl išskrido į Krasnodarą, kur pora gyvena, kol S.Jasaitis žaidžia „Lokomotiv-Kuban” krepšinio komandoje.

– Ar jums malonu grįžti į televiziją? – telefonu pasiteiravau pašnekovės.

– Nelabai jaučiuosi ir atitrūkusi nuo jos. Mano darbas susijęs su televizija, dažnai dalyvauju įvairiuose renginiuose, pokalbių laidose, koncertuoju su grupėmis „Naujos pupytės” ir „Pop Ladies”. Vienu metu pasvarsčiau, kad gal manęs ten net per daug.

– Ar dalyvaujate visur, kur esate kviečiama?

– Ne, jau nebe. Anksčiau taip darydavau, būdavo smagu jausti dėmesį, malonu, kai visi visur kviesdavo. Dabar sudėlioju prioritetus.

Malonu grįžti į televiziją dirbti, nebūti vien laidų heroje – žmogumi, kurį visi aptarinėja. Man patinka būti laidų vedėja.

– Jums patinka būti būtent informacinio šou vedėja?

– Žinoma, o kodėl gi ne? Panašų darbą dirbau ne vienus metus, esu perpratusi šio žanro specifiką. Man tai yra kaip pomėgis ar puikus būdas praleisti laiką. Tikiuosi šiame darbe vis geresnių rezultatų, nors girdėjau, kad ir pirmas blynas neblogai įvertintas. Viliuosi, kad laida žmonėms patiks.

– Yra žmonių, kuriems apkalbos labai patinka, o jums?

– Toks yra laidos tikslas ir mes jį įgyvendiname. Aptarinėjame žinomų žmonių gyvenimą, nuotykius, poelgius, vingrybes, bet stengiamės tai daryti nekandžiai, nepiktai, nebjauriai. Ši laida supažindina su įdomiais pramogų pasaulio faktais ir įvykiais.

O žmonėms juk patinka ir apkalbos, ir pro rakto skylutę pažiūrėti.

– Apkalbų nemažai kliuvo ir jums...

– Bėgant metams išmoksti atsirinkti, kas gyvenime svarbu, o kas visiškai neįdomu. Turiu šeimą, artimų draugų, kuriais pasitikiu ir kurių nuomonė man yra beprotiškai svarbi. O visa kita yra už didžiulės sienos – man nesvarbu, kas ką mano apie mane.

Einu į priekį matydama savo viziją ir keldama sau tikslus. Šiame kelyje man svarbi tik artimų žmonių nuomonė.

Tiesą sakant, kuo daugiau apie tave kalba, tuo geriau. Vadinasi, viską darai tinkamai. Jei apie tave niekas nekalbės, vadinasi, esi niekam neįdomus arba tavo pasirinktas kelias yra klaidingas. Bent jau taip yra pramogų pasaulyje.

– Grupė „Olialia pupytės” buvo pervadinta „Naujomis pupytėmis”, bet seksualus įvaizdis išliko. Ar patinka būti seksualia pupyte?

– Toks mūsų įvaizdis buvo formuojamas nuo pat pradžių. Jis tiko, pritiko, prilipo. Tačiau žmogus bręsta ir tas seksualumas, kuris anksčiau buvo įžūlokas, gal net šiek tiek vulgarus, jau prislopintas. Dabar geriau jaučiame, ko reikia, kad neperlenktume lazdos.

– Kodėl, jūsų nuomone, iki šiol puikiausiai gyvuoja ir yra populiarios seksualių merginų grupės?

– Todėl, kad to reikia. Jei rinkoje yra poreikis, yra ir pasiūla.

Seksualios merginos vos ne vienais apatiniais scenoje ar ekrane rodosi visame pasaulyje, ne tik Lietuvoje, ir kažkodėl tai nieko nestebina. Gražus, seksualus kūnas yra estetiškas, o tai scenos žmogui labai svarbu. Todėl toks įvaizdis ir paklausus. Vis dėlto mūsų grupė jau šiek tiek keičiasi.

– Jei pradėsite slėpti savo grožybes, nemanote, kad prarasite populiarumą?

– O kas ten žino? Niekada nesakyk „niekada”. Kai tapsiu motina, nežinau, kaip tuomet elgsiuosi. O planų gyvenime turiu labai daug.

– Planuojate šeimos pagausėjimą?

– Oi ne, dar ne.

– Dainuojate populiariąją muziką, o kokios klausotės pati?

– Labai priklauso nuo nuotaikos, situacijos – nuo įvairių dalykų. Lengvai prisitaikau ir prie vietos, ir prie būsenos, esu kaip chameleonas. Štai, pavyzdžiui, dabar, kai gyvename Krasnodare, su vyru mielai klausomės Grigorijaus Lepso.

– Lietuvoje filmuojatės laidoje, koncertuojate su dviem muzikos grupėmis, o su vyru gyvenate Krasnodare. Kaip pavyksta suderinti visą veiklą?

– Viskas suderinama, bet tai sunkus darbas. Kai nori, gali. Kai manęs nėra, grupės vis tiek sėkmingai koncertuoja. O visą savo veiklą aš planuoju – ir darbus, ir mokslus, ir šeimos reikalus.

Kai filmuojame laidą, prodiuseriai derinasi prie manęs, bet aš irgi prie visų derinuosi. Nufilmuojame kelias laidas į priekį, tad ilgai neužtrunku ir pakankamai daug laiko praleidžiu su vyru.

– Vyras dėl jūsų lakstymo nepyksta?

– Žinoma, kad retsykiais papyksta. Kuriam gi vyrui patinka užsiėmusi ir lakstanti žmona? Visų vyrų svajonė – žmona, stovinti prie puodų. Bet jau kokią žmoną gavo, prie tokios ir derinasi.

Žinoma, jis viską supranta, bet retsykiais vis tiek prašo daugiau laiko skirti jam.

– Ar prie puodų stovite su malonumu, ar sukandusi dantis?

– Oi ne, man malonu ruošti maistą, nes tai nėra kasdienybė. Šeiminis gyvenimas, kuris vyksta virtuvėje, man teikia malonumą. Man smagu, kai aš gaminu, o vyras ragauja, išsako savo pastabas, paprašo pakartoti. Manęs tai nevargina. Pats gyvenimo būdas sudėlioja tai, kas svarbiausia.

– Kokia jūsų kasdienybė gyvenant svečioje šalyje?

– Šeiminis gyvenimas. Truputį padirbu, pasidėlioju planus, pasėdžiu, pasimokau, rašau magistro darbą, paruošiu vyrui pietus, vakarienę, einu su juo į kiną ar pasivaikščioti. Maždaug taip atrodo įprasta mano diena.

– Ar aukštaūgis krepšininkas ir daili šviesiaplaukė sulaukia daug dėmesio Krasnodare?

– Rusijoje populiariausios sporto šakos – futbolas ir ledo ritulys, o ne krepšinis. Žinoma, gana populiarūs ir talentingi krepšininkai, bet ne tiek, kiek futbolo žvaigždės.

O dėmesio gatvėse mes daugiau sulaukiame dėl ūgio skirtumo. Simo ūgis – 202 centimetrai, o mano – tik 164 cm.

– Ar sunkiai prisitaikėte prie gyvenimo Rusijoje?

– Esu chameleonė – visur susikuriu aplinką, kurioje man būtų gražu ir patogu. Mes čia puikiai įsikūrėme ir gerai leidžiame laiką. Man niekada nebūna liūdna, visada turiu ką veikti.

– Kodėl nusprendėte studijuoti verslo vadybą, o ne muziką?

– Pirmiausia buvau pradėjusi krimsti teisės mokslus, bet man tai labai nepatiko. Vėliau įstojau į Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklą, dabar esu verslo vadybos magistrantė.

Džiaugiuosi, kad pasirinkau šiuos mokslus, nes turiu ateities planų, kurie labiau susiję su verslu, o ne su muzika. Nesu muzikantė. Aš – verslininkė. Muzika yra mano pomėgis, iš kurio irgi suku verslą.

– Ar tolimajame Krasnodare gyvenate dviese, ar su jumis iškeliavo ir Siamo katinas Bondas?

– Oi ne, man būtų gaila jį kankinti tokiomis tolimomis kelionėmis. Kol mes su Simu Krasnodare, Bondas atostogauja pas mano mamą. Jam ten labai gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.