Šešerius metus susižadėjusi atlikėja V.Mauručaitė trokšta gražių vestuvių

Praeityje garsių grupių „Dinamika” ir „Vitražas” atlikėja, papuošalų kūrėja Viktorija Mauručaitė (36 m.) neskuba tuoktis, nors jau šešerius metus yra susižadėjusi su vadybininku ir verslininku Artūru Butkevičiumi (46 m.). „Noriu gražios, elegantiškos šventės, o ne tik susirašyti, nors mano išrinktajam to pakaktų”, – apie vieną didžiausių troškimų prabilo žinoma moteris.

Būdama 22 metų, bet jau muzikinėje padangėje sužibėjusi V.Mauručaitė dešimčia metų vyresnį Artūrą sutiko Palangoje.
Būdama 22 metų, bet jau muzikinėje padangėje sužibėjusi V.Mauručaitė dešimčia metų vyresnį Artūrą sutiko Palangoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 19, 2013, 7:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:15 AM

Gandai apie Viktorijos ir Artūro vestuves sklandė ne kartą. Pernai daugelis tuo net buvo patikėję.

Tąkart asmeninėje interneto paskyroje V.Mauručaitė buvo paskelbusi nuotraukas, kuriose juodu su A.Butkevičiumi neva tuokiasi. Patalpoje, panašioje į santuokų rūmus, V.Mauručaitė vilkėjo smokingą. Ant stalo buvo padėta jaunosios puokštė, o A.Butkevičius panašią buvo įsisegęs į atlapą.

Nors internete pasipylė draugų sveikinimai, vėliau paaiškėjo, kad fotografija daryta draugų vestuvėse, kuriose Viktorija ir Artūras buvo liudininkai.

Nors Viktorija ir Artūras nesumainę aukso žiedų, kartu laimę kuria jau keturiolika metų ir džiaugiasi, kad vienas kitą supranta iš žvilgsnio.

Pora augina netrukus dvejų metų gimtadienį švęsiančią dukrelę Angelą, kartu su jais gyvena ir aštuoniolikmetė V.Mauručaitės duktė Gabrielė iš pirmosios santuokos.

Pirmosios vedybos, kai tekėjo būdama vos septyniolikos, Viktorijai nekelia sentimentų. Jeigu galėtų, šį įvykį ji ištrintų iš savo gyvenimo knygos.

Būdama 22 metų, bet jau muzikinėje padangėje sužibėjusi V.Mauručaitė dešimčia metų vyresnį Artūrą sutiko Palangoje. Artūras pajūryje organizavo muzikos festivalį „Geras”, į kurį pakvietė ir grupę „Dinamika” su atlikėja Viktorija.

„Prieš tai jį buvau mačiusi tik per televiziją, kai kartu su grupe „Foje” ėjo atsiimti vieno iš muzikinių apdovanojimų. O Palangoje pamačiau iš arti. Pamažu mūsų pažintis išsirutuliojo į jausmus”, – pasakojo Viktorija.

Artūras tuomet turėjo šeimą.

„Jis sukosi muzikos pasaulyje, kur gražių ir jaunų dainininkių ir be manęs netrūko. Kai susipažinome, Artūras turėjo žmoną, su ja augino dukterį Indrę. Tačiau ne man spręsti ar teisti, kodėl ta šeima iširo. Tai tik jųdviejų sprendimas. Jie abu nutarė kartu nebegyventi”, – kalbėjo buvusi praeityje garsios grupės atlikėja.

Kai įsižiebė jausmai, porai teko sukti galvą dėl juos skyrusio atstumo. V.Mauručaitė – kaunietė, o A.Butkevičius gyveno ir dirbo Vilniuje. Netrukus vyras persikraustė pas mylimąją į Kauną ir nuolat važinėjo į darbą Vilniuje.

„Į Vilnių abu išsikėlėme po metų. Sunkiai pripratau prie sostinės. Į Kauną grįždavau kiekvieną savaitgalį. Dabar viskas atvirkščiai: gyvename Vilniuje, o dirbame Kaune. Tenka vėl pratintis prie šio miesto ir nuolatinio gyvenimo ant ratų”, – prisipažino V.Mauručaitė.

Sostinėje namus turinti pora Kaune plėtoja savo verslą. Prieš penkerius metus jie atidarė naktinį klubą „Embassy”, o šį rudenį duris atvėrė poros įkurta „Renginių oazė”, tad šiuo metu pora daugiausia laiko leidžia Kaune.

Kartu dirbantys mylimieji nepavargsta vienas nuo kito. Priešingai, jie traukia ir stebina vienas kitą, ypač tuo, kad abu mėgsta nuotykius ir staigmenas. Daug kas jų gyvenime nutinka ekspromtu, paskutinę minutę. Pavyzdžiui, tą pačią dieną nusipirkę bilietą iškeliauja į egzotišką kelionę. Tai abiem teikia adrenalino.

– Viktorija, nuo piršlybų dienos praėjo jau šešeri metai, tačiau vestuvių varpai vis neskamba. Tuoktis nepanorote net prieš gimstant jūsų antrajai dukrelei Angelai. Ar piršlybos buvo tik smagus gimtadienio pokštas? O gal mėgaujatės sužadėtinės statusu?

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.