Psichiatrinėje ligoninėje M.Šalčiūtę pribloškė sekso orgija

Kas galėjo pagalvoti, kad naujos „Monikos kokteilio“ laidos filmavimo darbai pastate vaiduoklyje bus su erotine pabaiga? Į apleistą Naujosios Vilnios psichiatrinę ligoninę ėjusi šokėja Monika Šalčiūtė ieškojo vaiduoklių, tačiau rado prie sienos besiglamonėjančią vidutinio amžiaus porelę.

Šokėja M.Šalčiūtė ieškojo vaiduoklių, tačiau rado prie sienos besiglamonėjančią porelę.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Šokėja M.Šalčiūtė ieškojo vaiduoklių, tačiau rado prie sienos besiglamonėjančią porelę.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 5:35 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:20 AM

Adrenalino ieškojusi pora nustebino internetinę laidą kuriančią komandą. Panašu, kad ne mažiau nustebo ir meilės ištroškę vyras ir moteris. Išvydę nepažįstamuosius jie atšlijo vienas nuo kito ir ėmė vaidinti, kad apžiūrinėja apleistą pastatą. Tuomet jie pamatė ir kameras. Išsigandusi pora greitai papustė padus.

Tuo tarpu „Monikos kokteilio“ kūrėjai stovėjo suakmenėję iš nuostabos. Vėliau, susivokus, kas įvyko, jie pradėjo juoktis. Įspūdžiais apie šį neeilinį įvykį M.Šalčiūtė pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Filmavom ketvirtadienio laidą Naujosios Vilnios apleistoje psichiatrinėje ir po to pamatėm, kad žmonės vaikšto. Gerai, galvojom, ir jie mus mato. Tačiau išėję iš pastato užtikom juos besimylint prie sienos. Jiems po kokius 40-50 metų. Tokie solidūs atrodė! To dar gyvenime man nebuvo.

Pasirodo, aistrai nėra amžiaus apribojimų. Bet Jėzau, kaip pasimetė žmogeliai pamatę mus su kamerom. O dar ne iš karto pastebėjo...“ - linksmai nusiteikusi rašė M.Šalčiūtė.

Intriguojančią laidą "Monikos kokteilis" žiūrėkite jau šį ketvirtadienį nuo 12 val. tik portale lrytas.lt

Laidas "Monikos kokteilis" galite peržiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.