E.Dragūnas įkliuvo policijos pareigūnams (patikslinta)

Dainininkas Egidijus Dragūnas vėl susilaukė kelių policininkų dėmesio. Sostinės Labdarių gatvėje pareigūnas sustabdė grupės „Sel“ lyderį einantį link prabangaus „Mercedes-Benz“ automobilio. Policininkai tvirtina jo specialiai ieškoję, kad patikslintų anksčiau surašytą administracinių teisės pažeidimų protokolą. Tąsyk buvo planuota E.Dragūnui skirti baudą už tai, kad policininkams jis nepateikė vairuotojo pažymėjimo. Vėliau buvo išsiaiškinta, kad tuo metu teisių neturėjo – nors terminas draudžiantis vairuoti buvo praėjęs, E.Dragūnas nebuvo perlaikęs egzamino, todėl negalėjo sėsti už vairo.

Penktadienio popietę sostinės Labdarių gatvėje buvo sustabdytas „Sel“ lyderio Egidijaus Dragūno vairuojamas „Mercedes-Benz“.<br>"Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Penktadienio popietę sostinės Labdarių gatvėje buvo sustabdytas „Sel“ lyderio Egidijaus Dragūno vairuojamas „Mercedes-Benz“.<br>"Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2013, 3:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:22 AM

Perrašius protokolą E.Dragūnui teks atsakyti už vairavimą be vairuotojo pažymėjimo. Taip pat pareigūnai aiškinasi, ar šiandien dainininkas pats vairavo automobilį. Vaizdo kameros yra užfiksavusios jį sėdintį vairuotojo vietoje. Šalia jo sėdėjo moteris.

Apie incidentą sužinoję „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistai bandė pakalbinti „Sel“ lyderį, tačiau šis vengė žiniasklaidos dėmesio: dangstė veidą ir į jokius klausimus neatsakė. Drauge su juo mašinoje sėdėjo šviesiaplaukė mergina, tačiau jos tapatybės užfiksuoti nepavyko.

 „Sel“ lyderis ne kartą baustas už kelių taisyklių pažeidimus – vairavimą išgėrus, mobiliojo telefono naudojimą vairuojant, greičio viršijimą, vairavimą neapdraustu automobiliu. Vairuotojo pažymėjimas iš jo buvo atimtas dukart – už vairavimą išgėrus ir greičio viršijimą.

Praėjusių metų rugpjūtį jam Trakų apylinkės teismo sprendimu buvo atimta teisė vairuoti. Tuomet atlikėjas ne tik gerokai viršijo leistiną greitį, bet ir neturėjo privalo civilinės atsakomybės draudimo. Piniginę baudą gavęs ir teisę vairuoti praradęs atlikėjas nepasimokė ir vėl sėdo prie automobilio vairo.

Teisės E.Dragūnui buvo atimtos po to, kai jis vėlyvą 2012 metų vasaros vakarą BMW automobiliu praskriejo 108 vietoje 50 kilometrų per valandą greičiu. Tuomet dainininkas teisinosi nepastebėjęs apie gyvenvietę informuojančio ženklo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.