Garsūs Lietuvos žmonės virto Kalėdų Senelio elfais

Šiandien atidarytas „Vaikų svajonių namelis“, kuriame visi geros valios žmonės, norintys išpildyti socialinio projekto „Vaikų svajonės“ interneto svetainėje pasirinktą vaiko svajonę, gali ją palikti. Čia dovanėlės bus gražiai supakuotos ir pristatytos jų laukiantiems vaikams. Šio namelio nykštukais trumpam tapo aktoriai Eimutis Kvosčiauskas ir Kristijonas Bartoševičius (žinomas kaip Saulius Poška), plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, šokėjas Šarūnas Kirdeikis ir Gabrielė Martirosionaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-22 17:06, atnaujinta 2018-02-20 05:15

„Praėjusiais metais jau pasiekėme projekto rekordą – buvo įgyvendinta beveik 5 tūkstančiai svajonių, o šiemet kol kas tikslingai keliaujame link naujo rekordo. Jau dabar įgyvendinti pasirinkta daugiau negu 3 tūkstančiai sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajonių. Tikimės, kad „Vaikų svajonių namelis“, kurio nykštukai profesionaliai pasirūpins dovanėlių pakavimu ir išsiuntimu, padrąsins vaikų svajones įgyvendinti ir tuos žmones, kurie iki šiol dar nebuvo apsisprendę,“ – sako vienas projekto „Vaikų svajonės“ iniciatorių Julius Gregorauskas.

Vis dėlto, socialinio projekto „Vaikų svajonės“ organizatoriai tradiciškai labiausiai skatina dovanas vaikams įteikti asmeniškai: „Nors nykštukai ir visi kiti pagalbininkai padės dovanoms nukeliauti pas vaikus, visgi, didžiausia dovana vaikui yra dėmesys ir žinojimas, jog jis, jo svajonės ir troškimai yra kažkam svarbūs. Todėl, jei tik yra tokia galimybė, kviečiame pasinaudoti proga susipažinti su vaiku, kuriam dovanojate dovaną, ir savo paties akimis pamatyti, kiek džiaugsmo ir vilties ji gali atnešti“, – sako kitas projekto organizatorius Andrius Čepkus. Nykštukais tapę žinomi žmonės neslepia, kad ir patys mielai prisideda prie vaikų svajonių pildymo – ir ne tik šiandien, pakuodami dovanas, bet ir realiai išsirinkdami konkrečias svajones: Gabrielė Martirosionaitė artimiausiomis dienomis ketina išpildyti kelias svajones, Kristijonas Bartoševičius jau tai padarė, o Valerijus Gigevičius ne tik išpildė ne vieną svajonę, bet ir paskatino savo draugus pasekti jo pavyzdžiu. Visi žinomi „nykštukai“ sutinka, kad vaikų norai – labai paprasti, tad juos įgyvendinti visai nesunku, bet vaikui tai teikia didžiulį džiaugsmą.

„Vaikų svajonės“ – tai savanoriška iniciatyva, kuria siekiama išpildyti kuo daugiau sudėtingomis socialinėmis sąlygomis augančių vaikų svajonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.