Į Lietuvą sugrįžęs P.Vanagas šalies įžymybes mokė čiuožti ledu

Beveik iškart po Naujųjų metų šventės LNK žiūrovų lauks naujas televizijos projektas – ledo šou. Televizijos žvaigždės, aktoriai ir būrys žinomų visuomenės veikėjų apsiaus pačiūžas ir savo talentą rodys ant šalto ir slidaus parketo. Su būsimais šou dalyviais susitiko ir šalies čiuožimo pažiba Povilas Vanagas.

Su būsimais šou dalyviais susitiko ir šalies čiuožimo pažiba P.Vanagas.<br>D.Umbraso nuotr.
Su būsimais šou dalyviais susitiko ir šalies čiuožimo pažiba P.Vanagas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-22 12:59, atnaujinta 2018-02-20 05:28

Penktadienio popietę atvykę į „Akropolio“ ledo areną būsimi ledo šou dalyviai susitiko su profesionaliu čiuožimo meistru, medalių laimėtoju P.Vanagu. Būsimiems televizijos projekto dalyviams P.Vanagas dalino patarimus ir trumpai pamokė kelių čiuožimo gudrybių.

Iliuzionistas Mantas Wizard ant pačiūžų stovėjo pirmą kartą. Vyras pasakojo, kad treniruojasi beveik savaitę po penkias valandas. Jau moka atlikti ir kelis nesudėtingus triukus. Portalui lrytas.lt Mantas užsiminė, kad pirmą kartą čiuožti ledu buvo gana baisu. Negana to, jis ilgai svarstė, ar verta ryžtis dalyvauti projekte - čiuožimas ledu gana pavojingas užsiėmimas - galima nesunkiai susižeisti rankas. „Rankos - mano pagrindinis darbo įrankis. Gavęs traumą galėčiau susigadinti savo karjerą", - kalbėjo M.Wizard. 

Dainininkė Vaida Genytė treniruojasi tris savaites. Kaip ir M.Wizard – po penkias valandas per dieną. Tiesa, ne kiekvieną dieną, o kelis kartus per savaitę, mat jos partneris Tomas gyvena Šiauliuose, todėl jam sudėtinga kiekvieną dieną atvykti į sostinę.

Portalui lrytas.lt Vaida sakė, kad vaikystėje yra čiuožinėjusi ant ledo, tačiau ne profesionaliai.

„Rimtai dirabame. Labai patinka, tačiau nelengva. Tai nėra paprasti šokiai, dar reikia ir mokėti čiuožti. Sudėtinga“, – tikino V.Genytė.

Partneris Tomas gyrė Vaidą, kad treniruotėse ji daug dirba ir yra paklusni. „Vaida labai stengiasi“, – nusišypsojo profesionalus čiuožėjas.

Prisijaukinti ledą ir pačiūžas bando ir dainininko Merūno Vitulskio žmona Erika.

E.Vitulskienei irgi puikiai sekasi treniruotėse – moteris gerokai pasistūmėjo į priekį.

Netrukus startuosiančiame LNK ledo šou pasirodys ir profesionalūs čiuožėjai iš užsienio valstybių, kurie ilgesniam laikui apsistos Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.