Paskutines dienas iki gimdymo skaičiuojanti L.Imbrasienė rūpinasi likimo nuskriaustais vaikais

„Mano gyvenimas yra vaikai, todėl visuomet su malonumu dalyvauju akcijose, kuriose galiu padėti žmonėms. Mano širdis atvira, todėl tol, kol turiu jėgų, visuomet mielai prisijungiu prie labdaringų renginių“, – penktadienio popietę kalbėjo televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Nov 22, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:31 AM

Vos už poros savaičių turėsianti gimdyti moteris drauge su kitais televizijos ir pramogų pasaulio žmonėmis spalvino meduolius, kurie Kalėdų proga bus padovanoti vienišiems vaikams. Spalvoto Meduolio diena - taip vadinasi gerumo akcija. Ketvirtą kartą Lietuvoje organizuojama akcija ragina užsukti į specialias kepyklėles ir sukurti originalias dovanas mažiesiems - spalvota glazūra išmarginti meduolius.

Galbūt todėl ji mielai sutiko prisidėti prie Sakcijos ir šventiškai nuspalvino vieną iš specialių LNK ir TV1 televizijų meduolių. Ant žalių eglučių krentantis sniegas – taip atrodė L.Imbrasienės piešinys. „Kalėdas galima suprasti dvejopai: tai šaltasis metų laikotarpis, tačiau tuo pačiu – pats šilčiausias, kuomet dalinamės savo meile, šiluma ir gerumu su tais, kurie mums yra svarbūs“, – pasakojo ji.

Netrukus prasidėsiančio šventinio laikotarpio L.Imbrasienė laukia su nekantrumu. „Su sūnumi jau galvojame apie naujas Kalėdines dekoracijas, norime ką nors pagaminti drauge. Manau, kad namų puošimas, sveikinimų ruošimas ar pyragų kepimas padeda pajusti švenčių dvasią. Juolab, kad įtraukiamas ir vaikas. Mama turi padėti tobulėti ir mąstyti kūrybiškai“, – sakė ji.

Paskutinės nėštumo dienos jai – pačios nekantriausios. Kalėdos jos šeimoje turėtų būti gausesnės. „Švęsime jau kartu su nauju leliuku, – šypsodamasi sako ji, tačiau ar ką ketina atnešti gandrai neišduoda. – Jau žinome, ką turėsime, tačiau norime pasilikti šią žinią sau.“

L.Imbrasienei ir jos vyrui tai jau bus antras vaikas – pora drauge augina dešimtmetį sūnų Mantą. Dar rugpjūčio mėnesį portalui lrytas.lt buvo sakiusi, kad antros atžalos laukimas – ne ką lengvesnis. Pasak jos, po tiek metų pertraukos viskas vyksta tarsi pirmą kartą. „Dabar visi tiesiog laukia. Tikiuosi viskas baigsis gerai“, – juokėsi ji.

Šiuo metu ji stengiasi į viską žiūrėti paprasčiau ir netapti vartotojiška. Pasak jos, vaikams labiausiai reikia meilės ir šilumos, o ne materialių dalykų, todėl kol vaikelis dar negimė, L.Imbrasienė stengiasi neprisipirkti bereikalingų dalykų.

Nėštumo laikotarpiu nemažai moterų imasi kokios nors naujos veiklos: ima siūti, piešti, pradeda kurti naujo verslo planus. Tačiau L.Imbrasienės nėštumas nebuvo lengvas, todėl apie originalesnį laisvalaikio praleidimą ji sako per daug nė nesvarsčiusi. „Man nebuvo galima nei sportuoti, nei per daug judėti, teko daug ilsėtis. Buvau toks truputį kiaušinis, todėl naujos veiklos neatradau“, – juokėsi ji.

Pašnekovė užsiminė, kad dėl tam tikrų cheminių medžiagų gamybos procese jai teko atsisakyti ir mėgstamo juvelyrinės veiklos.

„Bręstu kaip asmenybė. Kiekvienas pokytis gyvenime padeda augti, suteikia naujų žinių ir potyrių. Kaip aš keičiuosi kol kas dar nesupratau, dūšia kažko vis dar ieško“, – pasakojo TV laidų vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.