Dainininkė A.Pilvelytė: „Jau galiu pagalvoti ir apie antrą vaikelį”

Aistė Pilvelytė (34 m.) sukasi kaip voverė rate, tačiau nepamiršta skirti laiko ir sau. Dainininkė, nuolat pasirodanti didžiojoje scenoje ir auginanti keturmetę dukterį Ugnę, susimąsto ir apie asmeninio gyvenimo pokyčius. „Meilė yra pati stipriausia jėga”, – ištarė apie antrą vaikelį vis dažniau pasvajojanti Aistė. O ant jos bevardžio piršto žybteli žiedas su brangakmeniu.

Aistė įsitikinusi, kad jei nori išlikti Lietuvos muzikos pasaulyje, reikia eiti pirmyn, kovoti, kabintis į gyvenimą.
Aistė įsitikinusi, kad jei nori išlikti Lietuvos muzikos pasaulyje, reikia eiti pirmyn, kovoti, kabintis į gyvenimą.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Nov 26, 2013, 5:45 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:55 AM

Aistė įsitikinusi, kad jei nori išlikti Lietuvos muzikos pasaulyje, reikia eiti pirmyn, kovoti, kabintis į gyvenimą.

„Išlieka tik stipriausi. Dažnai cituoju grupės ABBA dainos žodžius: „The winner takes it all, the loser standing small” (išvertus iš anglų k. – nugalėtojas pasiima viską, o pralaimėjęs ir lieka mažas)”, – kalbėjo atlikėja.

A.Pilvelytė paruošė naują koncertinę programą su pianistu Vainiumi Dovydaičiu. Koncertų salėse skambės pasaulyje garsios dainos, miuziklų ištraukos ir pačios Aistės pamėgti kūriniai.

Ji nusprendė ir vėl savo jėgas išbandyti atrankoje į „Euroviziją”. Dainininkė tiki, kad publika ją myli, todėl aktyviai balsuos.

„Dar yra ir mano paprastoji gyvenimo pusė: aš ir valgį ruošiu, ir štai ką tik turguje apsipirkau, ir namus tvarkau. Sceninius darbus visada derinu su mamos pareigomis. Džiaugiuosi, kad šis ruduo gražus”, – šypsojosi Aistė.

* * *

– Jūsų dukrelei Ugnei – jau ketveri. Ko ji suteikė jūsų gyvenimui?

– Tapusi mama tapau geresnė, subrendau. Labai džiaugiuosi, kad turiu dukrelę, – į ją įdėjau daug energijos, pastangų, daug naktų nemiegojau.

Juk ją, išsiskyrusi su vyru, auginau viena. Džiaugiuosi, kad ji sveika.

Vaikai gyvenimą daro spalvingesnį, įdomesnį. Per tuos ketverius metus, kai auginu vaiką, išmokau daug daugiau nei iki tol Vilniaus universitete. Žinoma, šie dalykai kitokie, bet man – svarbesni. Iki gimstant Ugnei nežinojau, kad turiu tiek daug kantrybės – jos geriausiai išmoko vaikai.

Kai būdavo sunku, sau kartodavau, kad viskas praeis. Ugnė mane išmokė į pasaulį žvelgti vaiko akimis. Kiek daug nuostabių dalykų atsivėrė iš naujo! Išėjusi pasivaikščioti su dukrele pamatau daug gražių smulkmenų, į kurias viena pati neatkreipčiau dėmesio.

Motinystė yra pats didžiausias džiaugsmas ir visko prasmė, pilnatvė.

Dukrelė jau didesnė, galiu su ja pasikalbėti kaip su drauge. Ji – mano begalinis džiaugsmas. Dabar jau galima ir apie kitą vaikelį pagalvoti.

– Ar šalia yra žmogus, su kuriuo jo norėtumėte susilaukti?

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.