Šiaulių ambasadorių titulas - ir dviems jauniems kūrėjams

Šiaulių 777-ojo gimtadienio proga surengti miestą garsinančių žmonių rinkimai pripažinimą atnešė ne tik ženklų pėdsaką Šiaulių visuomeniniame gyvenime palikusioms asmenybėms, bet ir keliems jauniems kūrėjams.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2013-11-26 11:45, atnaujinta 2018-02-20 03:47

Šiaulius garsinančių žmonių septintukas buvo paskelbtas po daugiau nei du mėnesius trukusių rinkimų, per kuriuos savo nuomonę išsakė daugiau nei du tūkstančiai žmonių.

„Saulės miesto spinduliais“ kartu su Šiaulių miesto garbės piliečiu, dirigentu Sauliumi Sondeckiu, JAV gyvenančia teatro režisiere Nataša Ogaj-Ramer, Šiaulių berniukų ir jaunuolių choro „Dagilėlis“ meno vadovu Remigijumi Adomaičiu, dizaineriu Viliumi Puronu, Šiaulių Jovaro progimnazijos lietuvių kalbos mokytoju Jurgiu Rimvydu Žuklija paskelbti ir du jaunieji talentai: Šiauliuose augusi dainuojamosios poezijos dainų autorė ir atlikėja Ieva Narkutė bei akordeono virtuozas Martynas Levickis.

Šiaulių miesto ambasadoriais įvardinti „Saulės miesto spindulių“ nominacijos laimėtojai buvo atrinkti iš 150 kandidatų. Būtent tokį kandidatų skaičių paminėjo labiausiai savo profesinėje ir kultūrinėje veikloje nusipelniusius šiauliečius nusprendę išrinkti vieno internetinio portalo skaitytojai.

Į finalinį etapą buvo išrinktas 21 asmuo, kurio pavardė dažniausiai kartojosi tarp pirmajame etape paminėtų 150 kandidatų.

„Saulės miesto spinduliais“ tapęs geriausiųjų septintukas bus pagerbtas per gruodžio 3 dieną Šiaulių arenoje surengtą baigiamąjį miesto 777-ojo gimtadienio renginį.

Šiems septyniems labiausiai Šiaulių miestą garsinantiems bus įteikti vardiniai suvenyrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.