Krepšininkas D.Songaila mylimąją stebina ypatingomis dovanomis

„Didžiausia dovana mums – kartu praleistas laikas”, – patikino Vilniaus „Lietuvos ryto” krepšininkas Darius Songaila (35 m.) ir jo mylimoji modelis Gintarė Sabeckaitė (23 m.). Beveik pusantrų metų kartu esanti pora jau spėjo vienas kitą nustebinti ir maloniomis staigmenomis.

Vasario 14-ąją gimęs krepšininkas šįmet gimtadienio proga iš širdies draugės sulaukė antikvarinio medžioklinio peilio.<br>R.Kijakauskienės nuotr.
Vasario 14-ąją gimęs krepšininkas šįmet gimtadienio proga iš širdies draugės sulaukė antikvarinio medžioklinio peilio.<br>R.Kijakauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 27, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:03 AM

Viename Kauno restoranų prieš pusantrų metų vasarą susipažinę Darius ir Gintarė džiaugiasi kiekviena drauge praleista diena.

Praėjusį sezoną krepšininkas žaidė Donecko „Doneck” komandoje, todėl su mylimąja galėjo pasimatyti tik savaitgaliais, kai ji po darbų atskrisdavo pas jį į Ukrainą, rašo "Lietuvos ryto" žurnalas "Stilius".

Vasarą galėję vienas kitam skirti daugiau laiko, nuo rudens vėl vis dažniau vienas kito pasiilgsta. „Lietuvos ryto” komandos gretas papildęs D.Songaila treniruojasi Vilniuje ir dažnai vyksta į varžybas užsienyje, o G.Sabeckaitė dirba Kaune.

„Susitikę stengiamės vienas kitą palepinti dėmesiu, apgaubti rūpestingumu, pasakyti kuo daugiau gražių žodžių. Tai labai svarbu. Tiesa, Darius man dažnai dovanoja gėlių”, – pasakojo G.Sabeckaitė.

Pora tikino, kad, be jųdviejų gimtadienių ir pernykščių Kalėdų, daugiau nebuvo rimtų progų vienas kitam teikti dovanų.

„Gintarės atvykimas į Donecką pernai per Kalėdas man buvo didelė dovana. Pasipuošėme eglutę, pasikeitėme simbolinėmis dovanėlėmis, kartu atšventėme”, – kalbėjo D.Songaila.

Vasario 14-ąją gimęs krepšininkas šįmet gimtadienio proga iš širdies draugės sulaukė antikvarinio medžioklinio peilio. Aistrai medžioti neatsispiriantį D.Songailą ši dovana maloniai nustebino.

„Kai draugystės pradžioje sužinojau apie šį Dariaus pomėgį, ne itin apsidžiaugiau. Man tai ne prie širdies. Tačiau vėliau supratau, kad jeigu noriu su šiuo žmogumi būti, privalau priimti jį su visais pomėgiais.

Dovanodama peilį parodžiau, kad susitaikiau su jo aistra”, – sakė G.Sabeckaitė, prieš išveždama kolekcinį peilį į Ukrainą turėjusi gauti specialų leidimą.

Kuo per gimtadienį išrinktąją nustebino sportininkas? Spalio 3-iąją gimusi kaunietė dovanų gavo pilną krepšį mėgstamiausių „Dolce & Gabbana L’Imperatrice 3” kvepalų.

Kaip išskirtinę mylimojo staigmeną G.Sabeckaitė įvardijo išradingai padovanotą ilgą ryškiai geltoną vakarinę suknelę.

Praėjusią vasarą pora drauge žiūrėjo filmą „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų” ir G.Sabeckaitei labai patiko suknelė, kurią jame vilkėjo aktorė Kate Hudson.

Tai įsidėmėjęs D.Songaila paprašė dizainerės Ingridos Žitkuvienės pasiūti Gintarei patikusią suknelę.

Kad drabužis merginai tiktų, kūrėja nutarė G.Sabeckaitei pasiūlyti neva kaip modeliui dalyvauti naujų suknelių fotosesijoje. Kadangi kaunietė kartą jau buvo pristačiusi I.Žitkuvienės kurtus drabužius, jai nekilo jokio įtarimo. Mergina iš karto pastebėjo, kad suknelė panaši į tą, kurią matė filme, tačiau neįtarė, jog ji siuvama būtent jai.

„Kad tai man skirtas drabužis, paaiškėjo tuomet, kai drauge su Dariumi nuvykau paskutinįkart pasimatuoti suknelės. Tai buvo tikrai netikėta. Šią suknelę vilkėjau draugės vestuvėse”, – pasakojo krepšininko mylimoji.

Nors iki Kalėdų liko mėnuo, pora jau galvoja ir apie dovanas. Prieš didžiąsias metų šventes jiems reikia pasirūpinti krūva dovanų artimiesiems.

Gintarė ir Darius dar nenusprendė, ar kiekvienam šeimos nariui rinks dovanas atskirai, pagal pomėgius, ar šeimai pirks bendrą dovaną, pavyzdžiui, bilietus į koncertą ar spektaklį.

Kol kas aišku tik tai, kad vos ketverių metų Gintarės broliukas Kristupas Kūčių vakarą po egle ras didelį žaislinį automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.