Sūnaus Amilio susilaukusi G.Alijeva: „Vos spėju suktis!“

Atlikėja Goda Alijeva (27 m.) vis rečiau prisimena muzikinę karjerą, triukšmingus vakarėlius po pasirodymų ir gerbėjų plojimus. Tai - jaunos moters praeitis. Dabar ji - dukrytės Tėjos (3,5 m.) ir lapkričio viduryje gimusio sūnelio Amilio mama bei mylinti ir mylima žmona.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Nov 29, 2013, 3:45 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:01 AM

Lapkričio 16-ąją Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkui Rolandui Alijevui ir buvusiai grupės „69 danguje” narei Godai gimė sūnus. Gimdymo akimirką sportininkas vienos žmonos nepaliko ir svarbią akimirką buvo šalia sutuoktinės. Laimingi tėveliai berniukui davė netradicinį ir Lietuvoje retą Amilio vardą.

Prieš beveik ketverius metus susilaukusi pirmagimės Tėjos moteris su džiaugsmu pasinėrė į motinystę. Vis rečiau rodydavosi su grupe scenoje.

G.Alijeva visada akcentavo, kad jos gyvenime svarbiausia šeima. Mergytei žengiant pirmuosius žingsnius Goda pusę lūpų prasitardavo, kad jos ir vyro galvoje sukasi mintys apie šeimos pagausėjimą. Pastaruosius metus ne tik Lietuvoje, bet ir Ukrainoje bei Rusijoje gyvenusi atlikėja dabar apsistojusi Kaune – savo gimtajame mieste. Kauno klinikose gimė ir abu Godos vaikai.

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt G.Alijeva užsiminė, kad po antro vaikelio gimimo jos dienos bėga kur kas sparčiau nei anksčiau. „Vos spėju suktis“, - atviravo atlikėja.

Paklausta, ar jau bent šiek tiek atsigavo po sūnaus atėjimo į pasaulį, nusišypsojo: „Jau kitą dieną!“. Panašu, kad energijos ir sveiko požiūrio į motinystę Godai galėtų pavydėti kiekviena vaikus auginanti moteris.

„Bent jau kol kas nuovargio po gimdymo nejaučiu. Jokios pogimdyvinės depresijos nekamuoja (nusijuokė). Mėgaujuosi mažiuko būvimu, esu pati laimingiausia jį turėdama“, - smagiai kalbėjo G.Alijeva. Goda sakė, kad sūnelis jai leidžia išmiegoti, neverkia - moteris naktimis keliasi tik naujagimį pamaitinti.

Portalui lrytas.lt atlikėja pasakojo, kad Tėja broliuką priėmė labai gerai. Nuolat jį bučiuoja, rūpinasi. „Vis bėga pasižiūrėti ar ramiai miega", - šypsojosi dviejų vaikų mama.

Rolandas dirba Pasvalyje, todėl į namus Kaune grįžta tik laisvadieniais. Vaikais Goda rūpinasi viena. Esant galimybei pagelbėti buityje atvyksta močiutės. „Visi labai džiaugiasi nauju šeimos nariu", - patikino G.Alijeva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.