M.Petruškevičius nepriėmė B.Nicholson kvietimo pašokti

Nuo žvarbių orų vilniečiai nuo šiol gali pasislėpti visai naujoje kavinukėje. Antradienio vakarą Gedimino prospekte duris atvėrė kavinė-pyraginė „Kavakuki“.

Vakaro svečiai mėgavosi gardžiais kvapais ir skoniais.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaro svečiai mėgavosi gardžiais kvapais ir skoniais.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-03 20:19, atnaujinta 2018-02-20 00:16

Į atidarymo vakarą, kurį vedė televizijos veidas Edvardas Žičkus, susirinko būrys Lietuvos visuomenės veikėjų. Per jaukią šventę jie ragavo šviežios kavos ir rankų darbo skanėstų.

Tarp garbių svečių buvo tik antradienį iš Didžiosios Britanijos grįžęs dainininkas Vaidas Baumila. Jis į atidarymo šventę atlydėjo savo brolio Donato mylimąją Dainę su dukterimi Smilte. Mergaitė, apsivijusi rankomis dėdės kaklą, rinkosi, ko norėtų paragauti: sausainių ar triufelių.

Itin jaukiai jautėsi ne tik Baumilos. Dviem vaikinams iš Šiaulių surengus gyvo garso pasirodymą televizijos laidų vedėja Beata Nicholson pabandė išsikviesti pašokti stilistą Manta Petruškevičių. Tiesa, jis Beatos provokacijoms nepasidavė.

Jiems besikalbant su padėklu tarp svečių sukinėjosi atlikėja Ingrida Kazlauskaitė – ji visiems vakaro svečiams siūlė paragauti keksiukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.