Atlikėja L.Mondeikaitė: „Dar nesutikau mano širdies verto vyro“

„Tikrai rasiu savo gyvenimo meilę“, – kalbėjo dainininkė Liepa Mondeikaitė (24 m.), ilgais žiemos vakarais kartais susimąstanti, kodėl ji vis dar vieniša. Liepa džiaugiasi sėkminga veikla scenoje, įdomiomis medicinos studijomis ir laukia lygiaverčio žmogaus šalia.

Dainininkė L.Mondeikaitė.
Dainininkė L.Mondeikaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Dec 10, 2013, 7:57 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:52 PM

Scenoje nuo vaikystės dainuojanti Liepa pirmąją dainą įrašė Klaipėdoje būdama 18 metų. Šiandien tas įrašas jai kelia šypseną. Tačiau jis nutiesė kelius į pramogų ir muzikos pasaulį.

Dabar ne tik viena, bet ir su merginų grupe „Pop Ladies“ dainuojanti Liepa daugiau jėgų atiduoda šiam muzikos projektui.

Tiems, kurie „Pop Ladies“ vadina nieko verta grupe, Liepa atkerta, kad ji didžiuojasi būdama šios grupės narė, ir patikina, kad merginos nedainuoja pagal fonogramą.

„Visos dainuojame gyvai, visos galime tai daryti. O kuri dainuojame gražiau – skonio reikalas. „Pop Ladies“ yra labai gera ir stipri grupė. Turime pilnas sales gerbėjų, esame daug kur kviečiamos“, – kalbėjo atlikėja.

Grupės kolegės – Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Oksana Pikul-Jasaitienė – L.Mondeikaitei davė daug pamokų: ji pradėjo labiau pasitikėti savimi, atsipalaiduoti scenoje.

„Lipdama į sceną viena dainuodavau labiau sau, o ne visiems. Dabar sugebu atiduoti visą meilę publikai, atsipalaiduoju“, – kalbėjo pašnekovė.

Konkurencijos ir konfliktų grupėje nebūna. Kiekviena turi savo gyvenimą ir tikslų, bet visos – panašią viziją. Jei nuomonės nesutampa, scenos bičiulės be pykčių ieško sprendimo.

„Natalija yra mūsų galva, bet ji emocingai netranko kumščiu į stalą. Randame kompromisą, kuris tinka visoms. Mes – ir draugės, žinome viena kitos paslaptis. Esame kaip tvirtas kumštis!“ – tikino dainininkė.

Su grupe ji ketina dalyvauti Lietuvoje rengiamoje atrankoje į tarptautinį „Eurovizijos“ konkursą. Atrankos bus transliuojamos nuo gruodžio pabaigos. Po švenčių, egzaminų sesijos mergina tikisi rasti laiko ir solinei karjerai.

„Grįšiu, kursiu, dainuosiu, rašysiu – viskas bus gerai!“ – juokėsi L.Mondeikaitė.

Daugiausia laiko šiuo metu Liepa skiria mokslams. Vilniaus universitete ketvirtame kurse mediciną studijuojanti Liepa ruošiasi egzaminų sesijai.

„Mokslai – rimčiausia mano veikla. Juk tai – investicija į ateitį, kurią sieju su mediko profesija“, – sakė Liepa.

Kokią medicinos sritį rinksis po dvejų metų, studentė dar nenusprendė. Anksčiau ji svajojo tapti plastikos chirurge.

„Mokytis man be galo įdomu. Mokomės ciklais – akušeriją, infekcines ligas, dermatologiją. Viskas įdomu, o laiko apsispręsti turiu dar daug“, – svarstė L.Mondeikaitė.

Ji eina tėvų pėdomis: motina yra šeimos gydytoja, o tėvas – anesteziologas. Liepa įsitikinusi, kad scenoje galės būti daugiausia iki 40 metų. O paskui teks dirbti pagal kitokią specialybę.

„Smagu būti scenoje, tačiau esu realistė, į gyvenimą nežiūriu pro rožinius akinius. Populiarumas nėra amžinas.

Pakilusi į viršūnę vis tiek kada nors pradėsiu leistis nuo to kalno. O kas tada? Susirasti turtingą vyrą? Rasti gerą, turtingą ir mylintį vyrą pasiseka ne visoms. Esu įgali, protinga, sveika – pinigų galiu užsidirbti ir pati“, – kalbėjo L.Mondeikaitė.

Veiklos jai netrūksta. Liepa keliasi anksti, skuba į paskaitas, iš jų – į filmavimus, susitikimus, koncertus, televizijos projektus. Ji neturi laiko susitikti su draugais, Klaipėdoje gyvenančius tėvus aplanko itin retai, o asmeninis gyvenimas stovi vietoje.

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.