E.Martin-Grigaitis prašmatniai pietavo su grupės „Naujos pupytės“ merginomis

Verslininko Žilvino Grigaičio žmona Elle Martin-Grigaitis prieš kelis mėnesius paskelbė atlikėjų ir muzikantų paiešką, kuriuos norėtų populiarinti už Lietuvos ribų. Ir štai, tarp kelių išrinktųjų - grupė „Naujos pupytės", dainininkai Alanas Chošnau, operos solistė Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus ir Simona Milytė.

Iš kairės: B.Martinas, E.Martin-Grigaitis, V.Jakutienė, N.Šiaudikytė, O.Pikul-Jasaitienė ir S.Steikūnaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Iš kairės: B.Martinas, E.Martin-Grigaitis, V.Jakutienė, N.Šiaudikytė, O.Pikul-Jasaitienė ir S.Steikūnaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 11, 2013, 2:14 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:18 PM

A.Chošnau, grupė „Naujos pupytės", N.Kazlauskaitė-Kazlaus ir S.Milinytė neabsiribos muzikine veikla vien tik Lietuvoje. Atlikėjai neria į platesnius vandenis, o tai jiems padės padaryti tarptautinės kompanijos „Big Screen Entertainment Pty Ltd" vadovė E.Martin-Grigaitis.

Australė rūpinsis šių atlikėjų reklama, koncertų užsakymais užsienyje bei galimybe savo įrašus parduoti internetinėje „iTunes" svetainėje - moteris turi daug pažinčių su garsiais prodiuseriais, dainininkais ir renginių organizatoriais daugelyje pasaulio šalių. Tiesa, E.Martin-Grigaitis tuo užsiims ne viena. Australei padės ir įmonės vykdomasis direktorius, Elle sūnus Boydas Martinas bei jo mylimoji, teisininkė Kirsten.

Prieš kelias dienas grįžusi į Lietuvą E.Martin-Grigaitis nutarė sukviesti pietų tuos, kurie prisijungė prie jos įkurtos kompanijos.

Gurmaniškais pietumis restorane „Steakhouse Hazienda" mėgavosi grupės „Naujos pupytės" narės Oksana Pikul-Jasaitienė, Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė ir Neringa Šiaudikytė, dainininkai A.Chošnau ir S.Milinytė. Paskanauti gardžių valgių nespėjo atvykti operos solistė N.Kazlauskaitė-Kazlaus. Prie lietuviškos atlikėjų kompanijos prisijungė ir kazachstaniečių grupės „Baizhan Group" atlikėjai -  Kazachstano prezidento Nursultano Nazarbajevo numylėtiniai, prieš kelias dienas surengę pasirodymą jų šalies atstovybėje Vilniuje. Muzikantai savo gerbėjus žavi folkroko skambesiais.

„Labai džiaugiuosi, kad radote laiko atvykti ir kartu papietauti. Žinau, kad prieškalėdinis laikotarpis visiems labai užimtas, todėl džiaugiuosi jus čia matydama. Lietuvoje yra puikių ir labai talentingų atlikėjų, kurie nevykdo savo karjeros už gimtosios šalies ribų, nors tikrai tai gebėtų daryti. Mes jums padėsime tai padaryti jau kitais metais", - kalbėjo Elle.

Australės sūnus B.Martinas pridūrė: „Sveiki atvykę į mūsų šeimą! Norime, kad jūsų dainos skambėtų ir už Lietuvos ribų, nes jūs esate fantastiški."

E.Martin-Grigaitis pietų metu pasipuošė ir lietuvišku akcentu - dideliais gintaro karoliais bei žiedu. Šiuos papuošalus jai dovanojo Ž.Grigaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.