Įspūdingoje gimtadienio šventėje prie S.Milinytės glaudėsi E.Dragūnas

Šią savaitę atlikėjai Simonai Milinytei sukako 18 metų. Šeštadienį kaunietė dainininkė įspūdingai pažymėjo šią progą – dieną surengė pasirodymą prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, o vakare su artimaisiais ir draugais šventė viename Kauno restoranų. Vakaro programą vedė linksmieji „Radistai“ ir komikas Justinas Jankevičius, o pasveikinti dainininkės su baltomis rožėmis atvyko ir grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas.

Tokio E.Dragūno dėmesio pavydėtų ne viena "Sel" gerbėja.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Tokio E.Dragūno dėmesio pavydėtų ne viena "Sel" gerbėja.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2013, 1:03 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:58 PM

Egidijus ir Simona – geri draugai, „Sel“ dainininkas ne kartą yra gražiai atsiliepęs apie šią atlikėją, todėl jo vizitas nieko nenustebino. Vakarėlyje dalyvavo ir geras E.Dragūno bičiulis - verslininkas Tautvydas Barštys. „Egidijus man - lyg brolis. Tikrai nieko daugiau", - juokėsi atlikėja, komentuodama nuotraukas, kuriose ji ir „Sel“ lyderis primena įsimylėjėlių porelę.

„Ketvirtadienį mano gimtadienį gražiai paminėjome tik šeimos rate, o šiandien neriu į linksmybių šurmulį. Švęsti pradėjau nuo vidurdienio.

Pasirodžiau koncerte su vaikais ir Kalėdų seneliu. Vakare laukia įspūdinga šventė su draugais ir artimaisiais restorane, kur laukia Holivudo žvaigždžių vakarėlis. Po to lėksime pasiausti į klubą“, — šeštadienio popietę sakė S.Milinytė.

Šventės metu mergina vilkėjo blizgią suknelę, plaukų stilistai jai sukūrė įmantrią šukuoseną. Kaip tikrai Holivudo žvaigždei Simonai buvo padarytas įspūdingas makiažas.

Dainininkė šoko, pjaustė žvaigždės formos gimtadienio tortą ir linksminosi, stebėdama parodisto, virtusio Ukrainos žvaigžde Verka Serdiučka, pasirodymą.

Svečius pasitiko didžiulis ant sienos pakabintas plakatas su Simonos portretu, o šventę praskaidrino ir ta proga iššautas fejerverkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.