L.Čeprackas apie santykius su I.Stasiulevičiūte: „Ši situacija tiesiog idiotiška“

Žiniasklaidoje jau nebe pirmą kartą pasirodo pranešimai apie tai, kad vienas profesionaliausių virtuvės šefų Lietuvoje Liutauras Čeprackas puoselėja romantiškus santykius su pramogų pasaulio atstovėmis. Anksčiau su Agne Jagelavičiūte pirštam kulinarui dabar tenka aiškintis dėl santykių su buvusia aktoriaus Vytauto Šapranausko mylimąja Ieva Stasiulevičiūte.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2013, 4:08 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:30 PM

„Tai yra absurdas. Aš esu pasipiršęs savo merginai, kuri, net tikimės, kad laukiasi. Streso buvo jau tada, kai spauda parašė apie mane ir Agnę. Turėjau aiškintis, kad nieko nėra, o dabar – vėl. Ačiū Dievui, kad Agnė ištekėjo ir paaiškėjo, kad visos tos istorijos – netiesa“, – pasipiktinęs portalui lrytas.lt kalbėjo Liutauras.

Ironizuodamas jis užsiminė, kad netrukus ketina eiti pietauti su Kristina Brazauskiene ir kad ši žinia galėtų būti puikus pretekstas jam prilipdyti dar vieną etiketę. „Kodėl gi neparašius, kad mes su Kristina esame pora? Šis atvejis būtų net įdomesnis. Gal ir neprastai kartu atrodytume“, – šmaikštavo virtuvės šefas.

Tačiau ne paslaptis, kad bet kokie gandai paprastai vis tiek turi kokį nors pagrindą. LNK laidoje „Skonis“ drauge su I.Stasiulevičiute vienoje komandoje dalyvavęs Liutauras sako, kad fotografai galėjo juos drauge užfiksuoti nebent tik kalbantis kolegiškai. „Susitikinėjome, kad galėtume aptarti tolimesnius komandos veiksmus. Nejaugi bet koks susitikimas reiškia rimtus santykius? Ši situacija tiesiog idiotiška. Man atrodo, kad prie manęs žiniasklaida prisikabina tik todėl, kad esu vienas iš nedaugelio pramogų pasaulio atstovų, kuriems patinka moterys. Bet tai nereiškia, kad nereikia gerbti mano asmeninio gyvenimo“, – sakė Liutauras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.