Dž.Butkutė: „Elegijus yra man Dievo siųstas“

Džordana Butkutė-Strasevičienė (45 m.) po vestuvių tapo pakantesnė, kantresnė ir tolerantiškesnė. Taip apie dainininkės pokyčius kalbėjo jos vyras Elegijus (46 m.), pasveikinęs žmoną vestuvių metinių proga.

„Pirmieji santuokos metai buvo nuostabūs“, – kalbėjo vestuvių metines atšventusi Džordana Butkutė-Strasevičienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Pirmieji santuokos metai buvo nuostabūs“, – kalbėjo vestuvių metines atšventusi Džordana Butkutė-Strasevičienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 17, 2013, 1:33 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:08 PM

Gruodžio 12-osios rytą vyrui Elegijui Džordana ištarė žodžius iš savo dainos: „Nenoriu daugiau nieko keisti, aš viską tavy suradau.“

Vos prabudę sutuoktiniai vienas kitą pasveikino bučiniais, apsikeitė kvepalais ir kitomis simbolinėmis dovanomis. Džordana vyrui šia proga pati numezgė paltą.

Vestuvių metinėms paminėti pora didelio pokylio nerengė – aplankė ir pasveikino Elegijaus tėvą, kuris tądien švenčia gimtadienį.

Džiaugsmingai nusiteikę Džordana ir Elegijus „Stiliui“ tvirtino, kad pirmieji šeiminiai metai buvo puikūs. Po vestuvių jų gyvenimas netapo nuobodus, sėslus, monotoniškas. Priešingai, tokių aktyvių metų nė vienam iš sutuoktinių nėra buvę.

„Iškart po vestuvių leidomės į povestuvinę kelionę. Lankėmės Airijoje ir Ispanijoje. Po to laukė koncertai Norvegijoje, Danijoje, kitose šalyse. Pastaruoju metu visą laiką skyrėme naujam mano albumui, kuris pasirodys kitų metų pradžioje. Teko smarkiai suktis“, – kalbėjo Džordana.

E.Strasevičius tikino, jog po vestuvių Džordana pasikeitė į gera. Nors esminiai jos gyvenimo pokyčiai prasidėjo prieš trejus metus, kai ji liovėsi vartoti svaigalus. Nuo tada atlikėja – lyg kitas žmogus.

Elegijus jaučiasi laimingas, kad jo padedama mylimoji išlaikė blaivumo egzaminą, pradėjo daug koncertuoti ir džiaugtis gyvenimu.

O kaipgi jausmai? Dainininkė ir jos vyras atvirai pasakojo, jog gyvendami santuokoje jie dar labiau suartėjo ir suprato, kokie vienas kitam yra brangūs.

„Elegijus yra man Dievo atsiųstas. Dėl to jam kiekvieną dieną dėkoju. Esu pati laimingiausia pasaulyje. Vyras visą save atiduoda man, nuolat rūpinasi. Šalia jo jaučiuosi kaip už mūro. Tai yra tikroji žemiška žmogaus laimė, kuriai nereikia pinigų ar prabangos.

Svarbiausia – vidinis džiaugsmas, dvasinė ramybė ir žiūrėjimas į vieną pusę“, – tikino dainininkė.

Kaunietė yra apipilta dėmesiu ir dovanomis. Mėgstamų kvepalų, kosmetikos, papuošalų, drabužių vyras dovanoja dažnai ir be jokios progos. Jai patinka, kad parduotuvėse Elegijus stebi, į ką krypsta jos akys, o kitą dieną nieko nesakęs nuvažiuoja ir nuperka tą daiktą.

Pora kartu jau penktus metus. Jie susipažino taksi automobilyje, kurį vairavo Elegijus. Džordana tąkart važiavo pas draugę. Atvežęs nurodytu adresu vyras paprašė dainininkės autografo ir telefono numerio.

Iš pradžių tai buvo bičiulystė, vėliau – draugystė. Porai buvo tiesiog gera kartu leisti laiką ir kalbėtis. Vėliau jausmai išaugo į meilę.

Sužadėtuvės įvyko namuose po dvejų pažinties metų. Nebuvo nei gėlių, nei žvakių, nei šampano. Elegijus užmovė žiedą ir pasiūlė Džordanai tapti jo žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.