Interneto sensacija M.Šalčiūtė parodė, kaip iš tiesų atrodo jos plaukai

Šokėja ir socialinių tinklų žvaigždutė Monika Šalčiūtė ne kartą tikino, kad yra natūralaus grožio šalininkė. Ji piktindavosi, kai aplinkiniai pakomentuodavo, jog jos blakstienos ir plaukai yra neva priauginti, o jos krūtinę patobulino plastikos chirurgai.

Daugiau kaip 48 tūkstančius sekėjų „Facebook“ tinkle turinti M.Šalčiūtė dažnai susilaukia kritikos dėl priaugtintų plaukų.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau kaip 48 tūkstančius sekėjų „Facebook“ tinkle turinti M.Šalčiūtė dažnai susilaukia kritikos dėl priaugtintų plaukų.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 4:04 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:04 PM

Vis dėlto Monikai atsibodo slapukauti – merginos plaukai iš tiesų priauginti. Antradienį Monika paviešino nuotrauką, kurioje ji pozuoja trumpais plaukais. Monikos gerbėjai ėmė spėlioti, ar mergina ryžosi atsisakyti priauginamų plaukų.

Tiesa, fotografiją buvo padaryta prieš prisegant naujas plaukų sruogas. Daugiau kaip 48 tūkstančius sekėjų „Facebook“ tinkle turinti M.Šalčiūtė dažnai susilaukia kritikos dėl priaugtintų plaukų. Merginos nuolat pabrėžia, kad prisegtos plaukų sruogos atrodo nenatūraliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.