Gražuolės A.Doukos ir vaikų palaikymas nepadėjo krepšininkui Š.Jasikevičiui

Sekmadienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai įteikė savo sirgaliams kalėdinę dovaną – 32 taškų skirtumu sutriuškino savo didžiausią varžovą Kauno „Žalgirį“. Kol kas didžiausia šio Lietuvos krepšinio lygos sezono intriga sudomino daugybę krepšinio gerbėjų, tarp kurių – politikai, verslininkai ir pramogų pasaulio atstovai.

Prieš rungtynes krepšininkai buvo itin puikiai nusiteikę.<br>M.Kulbio nuotr.
Prieš rungtynes krepšininkai buvo itin puikiai nusiteikę.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2013, 6:39 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:39 PM

Per šias svarbias rungtynes krepšininkus palaikė ir jų artimieji. Tarp jų buvo ir „Žalgirio“ žaidėjo Šarūno Jasikevičiaus gražuolė žmona Anna Douka su dukra Aila ir sūnumi Luku.

Nors pačiam Š.Jasikevičiui varžybos buvo itin nesėkmingos – krepšininkas nepelnė nė vieno taško – jo sūnus puikiai leido laiką žaisdamas su krepšinio kamuoliu.

Savo vaikus Š.Jasikevičius bando atitraukti nuo krepšinio, tačiau atrodo, kad sūnus pasiryžęs sekti tėčio pėdomis. Dar vasarą buvo išplitęs vaizdo įrašas, kur vos pusantrų metukų Lukas sėkmingai meta kamuolį į lanką. Po to Š.Jasikevičius juokavo, kad jo sūnus – pakvaišęs dėl kamuolio ir jam nepavyks atitraukti berniuko nuo krepšinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.