Palangoje susituokė šachmatininkai V.Čmilytė ir P.H.Nielsenas

Profesionalios šachmatininkės Viktorijos Čmilytės (30 m.) gyvenime – nauji malonūs pokyčiai. Moteris susituokė su penkiskart Danijos šachmatų čempionu ir treneriu Peteriu Heinė Nielsenu.

V.Čmilytė-Nielsen.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Čmilytė-Nielsen.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 29, 2013, 5:27 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:16 PM

Lietuvė ir danas santuoką įteisino gruodžio paskutinį šeštadienį Palangos Civilinės metrikacijos skyriuje. Kaip portalui lrytas.lt sakė Viktorija, oficialiai tapti šeima Palangoje jie nusprendė todėl, kad abiem šis miestas labai patinka.

„Esame profesionalūs sportininkai, todėl laukėme įtempto sezono pabaigos, kad galėtume susituokti. Prieš pora mėnesių nusprendėme, kad norime surengti jaukią šventę dviems būtent Palangoje. Pasirinkimu esame patenkinti“, - patikino Viktorija. Nuo šiol moteris turės dvi pavardes – Čmilytė-Nielsen.

Po santuokos ceremonijos pora romantiškai vakarieniavo viename iš Palangos restoranų. Didelės vestuvių puotos nenorėjo nė vienas.

Kopinėti medaus artimiausiu metu pora nevyks. Viktorija ir Peteris ką tik grįžo iš Kinijos – lietuvė ten dalyvavo pasaulio intelektualiųjų sporto šakų žaidynėse, o danas jas komentavo.

„Nuolat keliaujame, todėl mums smagiausia būti su šeima Lietuvoje. Ypač šventiniu laikotarpiu“, - nusišypsojo V.Čmilytė-Nielsen.

Šeima įsikūrusi Šiauliuose. Kartu su jais gyvena ir Viktorijos vaikai iš pirmosios santuokos – Aleksandras ir Dmitrijus. V.Čmilytė-Nielsen anksčiau buvo ištekėjusi už Ispanijos pilietybę turinčio Latvijos šachmatininko Aleksejaus Širovo.

Viktorija yra apdovanota Šiaulių miesto garbės piliečio vardu, jai įteiktas LDK Gedimino ordino Riterio kryžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip JAV įvertino V. Putino provokaciją perbraižyti sienas?