Į „Stiklius“ raudonuoju kilimu žengė LNK ledo šou dalyviai

Pjūklas ir išprotėjęs žvilgsnis. Tokį vaizdą šį vakarą buvo galima išvysti Vilniaus viešbutyje „Stikliai“. Šurmulį sukėlė LNK projketo „Šokiai ant ledo“ dalyviai.

V.Mackonis ir G.Vostrecovaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Mackonis ir G.Vostrecovaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 6:31 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:18 PM

Visa iš tiesų atrodė elegantiškai: didžiulę ledo koloną pjūklu suskaldė kostiumą vilkintis žavus vyras, o patys projekto dalyviai plojo ir džiaugėsi. Juk netrukus, jau sekmadienį jų laukia kova. Panašu – ir su savimi. Jie daug kartų krito ir kėlėsi. Jie verkė ir keikėsi. Tačiau šį vakarą LNK „Šokių ant ledo“ projekto dalyviai Vilniaus viešbutyje „Stikliai“ spindėjo džiaugsmu iš ryžtu.

Kaip visada nuostabiai atrodė televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė. Sunkiau su pačiūžomis ar aukštakulniais?„Šį vakarą – su aukštakulniais“, – prisipažino Gintarė.

Jaunoje kompanijoje puikiai jautėsi politikas Stanislovas Buškevičius. „Jokio virpulio, – tikino jis. – Į „Stiklius“ keletą kartų buvau pakviestas – čia labai gerai, juk tai legendinis restoranas, įsikūręs vienas pirmųjų po Nepriklausomybės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.