Teisininkas: „Gelažnikas nuo pat teismo pradžios meluoja!“

Trečiadienį Vilniaus apygardos teismas dar kartą atvertė dar 2011 metais pradėtą nagrinėti gydytojo Kęstučio Blizniko ir jį įžeidusio verslininko Mariaus Gelažniko bylą.

Trečiadienį Vilniaus apygardos teismas dar kartą atvertė gydytojo Kęstučio Blizniko ir jį įžeidusio verslininko Mariaus Gelažniko bylą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Trečiadienį Vilniaus apygardos teismas dar kartą atvertė gydytojo Kęstučio Blizniko ir jį įžeidusio verslininko Mariaus Gelažniko bylą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 5, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:25 PM

„Gelažnikas nuo pat teismo pradžios, jau keturis metus, meluoja!“, - per baigiamąją kalbą patikino K.Blizniko advokatas. Kaip įrodymą jis pateikė faktą, kad K.Blizinkas negalėjo priimti M.Gelažniko, nes tą dieną jis nebudėjo. Pasak advokato, M.Gelažnikas vykdė šmeižto kampaniją prieš mediką.

Vis dėlto trečiadienį teismas nepriėmė sprendimo.

Byla dar kartą pradėta nagrinėti po to, kai 2011 metais M.Gelažnikas buvo nubaustas 3 900 litų bauda ir 2 000 litų suma neturtinės žalos atlyginimui.

Tą kartą verslininkas paprašė papildomos ekspertizės, per kurią aiškintasi, ar K.Blizniko paskirtas gydymas buvo teisingas, tad bylos tyrimas užsitęsė. Per trečiadienį vykusį teismo posėdį patvirtinta, kad K.Bliznikas nesuklydo, skirdamas gydymą.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad M.Gelažniko ir K.Blizniko nesutarimai prasidėjo dar 2009 metų pabaigoje, kai vieno vakarėlio metu verslininkas persipjovė piršto pagalvėlę. Šis menkas nutikimas netikėtai virto daug dėmesio sulaukusiu skandalu, kai M.Gelažnikas pareiškė, kad jį operavęs K.Bliznikas tik dar labiau sužalojo jo ranką. Ją verslininkui teko iš naujo gydyti Vokietijoje.

Po šio incidento M.Gelažnikas yra sakęs, kad pusę metų buvo neveiksnus, o jo ranka esą buvo sumaitota. „Ne laiku ir ne vietoje užtaikiau ant daktaro Frankenšteino, kuris ant manęs pradėjo mokytis. Šundaktaris, kuriam turite nepakliūti į rankas yra K.Bliznikas“, – anuomet vienoje televizijos laidoje kalbėjo verslininkas.

Nors M.Gelažnikas buvo padavęs K.Blizniką į teismą dėl sužalojimo, teismas nepripažino mediko kaltės. Verslininkas šį sprendimą taip pat buvo apskundęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.