„Sočio“ picą kūrusi R.Janutienė vadovavosi dukters skoniu

Ketvirtadienio rytą „Lietuvos ryto“ televizijos žvaigždės – Guoda Pečiulytė, Daiva Žeimytė ir Rūta Janutienė – sukinėjosi vienos sostinės picerijos virtuvėje. Pasiraitojusios rankoves damos gamino Sočio olimpiadai skirtas picas.

„Lietuvos ryto“ televizijos žvaigždės pristatė „Sočio“ picą.<br>D.Umbraso nuotr.
„Lietuvos ryto“ televizijos žvaigždės pristatė „Sočio“ picą.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:47 PM

Vienas „Sočio“ picos autorių, humoristas Timūras Augucevičius, išsidavė, kad jei olimpiečiai dar nebūtų išvykę atstovauti Lietuvai, jiems kiltų grėsmė įsipainioti į dopingo skandalą. Televizijos žvaigždžių sukurta pica itin soti – daug sūrio, kumpio ir pomidorų.   „Tik padažo negailėkit!“ - berdama ingredientus savo kolegėms ėmė vadovauti žurnalistė R.Janutienė.

Ji pralinksmino į pusryčius susirinkusias žvaigždes, kai Timūras pasiteiravo, kodėl tokiai specialiai picai parinkti tokie paprasti ingredientai.

„Čia yra viskas, ko mano dukra neišspjauna valgydama picą. Čia yra viskas, kas tinka visai šeimai“, - patikino Rūta.

Štai G.Pečiulytė pridūrė, kad nors jų kulinarinis šedevras yra gana paprastas, jį kuriant teko nemažai pasukti galvą. Juk siekta įtikti kiekvieno skoniui.

„Aš manau, kad tos picos ne tik skanios, bet ir labai gražiai atrodo. Juk čia yra olimpiniai žiedai“, - šypsojosi „Lietuva tiesiogiai“ vedėja D.Žeimytė.

„Lietuvos ryto“ televizija – oficiali Sočio olimpiados transliuotoja Lietuvoje. Jau nuo vasario 8 dienos sekite įdomiausias varžybas per „Lietuvos ryto“ televiziją arba gyvai internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.