M.Levickio širdį užkariavo žavi mergina

Pasaulio scenas užkariaujančio akordeonisto Martyno Levickio širdis – jau užimta. Muzikantas neslepia įsimylėjęs – jo jausmus užkariavo žavi grafikė E. P.. „Pusryčiai. Mylint“, - tokiu užrašu papuošta nuotrauka iš vienos Londono kavinių internete su gerbėjais pasidalijo Lietuvą pasaulyje garsinantis muzikantas, neseniai į jo namais tapusią Didžiąją Britaniją sugrįžęs po gastrolių JAV.

Martynas Levickis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Martynas Levickis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2014, 1:04 PM, atnaujinta Aug 11, 2022, 10:47 AM

Žavus, jaunas, talentingas, perspektyvus – 23-ejų M.Levickis turi pakankamai savybių, dėl kurių jam netrūksta merginų dėmesio.

Tačiau šiuo metu jau yra ta, dėl kurios akordeono virtuozo širdis plaka stipriau. Dar prieš mėnesį 24-erių Emilė šmėžavo keliose Martyno patalpintose nuotraukose, įamžintose jo apsilankymo Lietuvoje metu.

„Taip, mes pora, neketinu to slėpti. Tik pasakoti daug irgi nėra ką. Kartu esame nuo praėjusių metų lapkričio, bet pažįstami – jau keletą metų.

Emilė gyvena Lietuvoje, aplankė mane Didžiojoje Britanijoje, kol esu grįžęs čia tarp koncertinių kelionių. Esame labai laimingi“, - portalui lrytas.lt pasakojo Martynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.