Pogrebnojų šeimos dramoje prokuratūra nerado kaltų

Praėjo beveik mėnuo po to, kai dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus ir jo žmonos Monikos namuose kilo konfliktas. Tuomet įkaušęs vyras prieš beveik dvigubai jaunesnę mylimąją svaidėsi kumščiais.

Sausio 13-osios naktį dizaineris A. Pogrebnojus sumušė savo žmoną Moniką, tačiau buvo išteisintas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sausio 13-osios naktį dizaineris A. Pogrebnojus sumušė savo žmoną Moniką, tačiau buvo išteisintas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2014, 4:34 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:56 AM

Modeliu dirbančią Moniką mušęs vyras naktį praleido areštinėje ir jau kitą dieną buvo apklaustas. Tačiau smurtavimu kaltintas dizaineris galiausiai popietę buvo išteisintas. Vilniaus apygardos prokuratūra pirmadienio popietę nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl vyro kaltę patvirtinančių duomenų trūkumo.

„Turėjome ilgą pasikalbėjimą ir susitaikėme. Tačiau tai buvo pamoka. Tikiuosi, kad tai nebepasikartos“, - portalui delfi.lt sakė su vyru susitaikyti nusprendusi Monika.

Dar anksčiau ji yra užsiminusi, kad dėl vyro pykčio priepuolių kaltas alkoholis. Ji ragino sutuoktinį gydytis nuo išsivysčiusios priklausomybės.

Rankos pakėlimu prieš žmoną kaltintas A.Pogrebnojus dar visai neseniai piktinosi, kad kilus konfliktui šeimoje teisėsauga nesistengia išgirsti vyro pusės, neva bet kokiu atveju vis tiek teisi lieka moteris.

Tačiau, panašu, kad dizaineris vis dėlto sutiko su padarytomis klaidomis. Apie paliaubas šeimoje jau buvo užsiminta vasario pradžioje, kai savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje Aleksandras patalpino nuotraukas, kuriose besišypsanti Monika pozuoja su vyro kurtais marškinėliais. „Namų fotosesija, kai lauke -20" - prie nuotraukų tuomet rašė dizaineris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.