Su žmona susitaikęs A.Pogrebnojus alų ragavo vienas

Antradienio vakarą muzikos klube „Tamsta“ netrūko veiksmo. Čia buvo pristatytas naujas „Kalnapilio“ kvietinis alus. Paragauti alaus ir pasiklausyti „Face White“ sceniniu vardu pasivadinusio Sauliaus Prūsaičio atvyko būrys pramogų ir verslo pasaulio atstovų.

Su žmona susitaikęs A.Pogrebnojus alų ragavo vienas.<br>T.Bauro nuotr.
Su žmona susitaikęs A.Pogrebnojus alų ragavo vienas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 8:04 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 AM

Tarp gausiai susirinkusių renginio svečių buvo galima išvysti ir neretai vakarėliuose matomą dizainerį Aleksandą Pogrebnojų. Dar vakar žiniasklaidoje mirgėjo pranešimai apie tai, kad sausio viduryje žmoną Moniką sumušęs menininkas galiausiai su ja susitaikė. Nepaisant to, į viešus renginius dizaineris toliau vaikšto be jos.

Savo kaltės dėl incidento neneigiantis, tačiau per daug tariamo smurtavimo nesureikšminantis A.Pogrebnojus dar anksčiau teigė, kad naktį Sausio 13-osios naktį mylimąją jis mušė gindamasis. Tuo tarpu jo žmona Monika yra užsiminusi, kad dėl vyro agresijos priepuolių kaltas alkoholis, ji ragino gydytis nuo priklausomybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.