Dešimt kartų Paryžiuje viešėjusi I.Stumbrienė vėl ten sugrįš

Dviejų vaikų mama I.Stumbrienė Paryžiuje pirmą kartą apsilankė prieš vienuolika metų. Tai buvo pirmoji jos ir vyro Aivaro Stumbro (30 m.) išvyka į užsienį, per kurią jis mylimajai pasipiršo. Galbūt todėl moteris šį miestą drąsiai vadina brangiausiu širdžiai.

Inga pamena, kaip pirmą kartą viešėdama Paryžiuje aikčiojo iš nuostabos stovėdama prie pat Eiffelio bokšto.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Inga pamena, kaip pirmą kartą viešėdama Paryžiuje aikčiojo iš nuostabos stovėdama prie pat Eiffelio bokšto.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 14, 2014, 9:18 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:22 AM

Inga pamena, kaip pirmą kartą viešėdama Paryžiuje aikčiojo iš nuostabos stovėdama prie pat Eiffelio bokšto. „Man tai buvo neapsakomas jausmas. Seniai svajojau aplankyti Prancūzijos sostinę. Ypač su mylimu žmogumi“, – pasakojo moteris.

Paryžius Ingai asocijuojasi su skoniu ir stiliumi. Šis miestas tuo alsuoja ir gyvena. Paryžiaus savitas stilius juntamas kiekviename žingsnyje – architektūroje, didmiesčio gyventojų bendravime, aprangos detalėse.

Prancūzija I.Stumbrienei neatsiejama nuo jūrų gėrybių, todėl poilsiaudama Paryžiuje ji vakarieniauja žuvies restoranuose. Žinoma, tik po to, kai aplanko mėgstamiausias istorines vietas – Triumfo arką, Luvro muziejų, katedrą, pasivaikšto Eliziejaus laukais. Kiekvieną kartą įsiamžina prie Eiffelio bokšto – šis statinys moterį yra pakerėjęs.

Dešimt kartų Paryžiuje viešėjusi Inga tikina, kad atradusi šį miestą iš karto jį pamilo. Jame moteriai patinka viskas. Smagu plaukioti Senos upe, pietauti pasitiesus pledą ant žolės šalia didingų architektūrinių paminklų ar leisti vakarus jaukiose nedidelėse kavinėse. O jos sutemus būna pilnutėlės! Romantiška ant upės kranto dviese gurkšnoti vyną ir klausytis už nugaros likusio miesto šurmulio.

„Paryžius vadinamas įsimylėjėlių miestu, nes yra jaukus, šviesus ir romantiškas. Jame žmonės atsipalaidavę, šilti, linksmi. Šiame mieste aplankiau viską, apie ką svajojau. Tačiau jis mane vis traukia sugrįžti, tad kaskart jame atrandu ką nors nauja, kas mane sužavi“, – žurnalui „Stilius“ sakė Inga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą