A.Orlauskui beveik metus nepavyksta gauti pinigų už šou Londone

Šį trečiadienio vakarą, 20.30 val., per BTV laidą „Yra kaip yra“ bus diskutuojama apie apgavystes darbe. Kokių išmonių sugalvoja darbdaviai, kad išsisuktų nuo algos mokėjimo?

A.Orlauskas pataria pramogų pasaulio atstovams turėti už viską atsakingą vadybininką.
A.Orlauskas pataria pramogų pasaulio atstovams turėti už viską atsakingą vadybininką.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:13 AM

BTV laidos „Yra kaip yra“ metu aktorius Ramūnas Šimukauskas papasakos, kodėl neverta pasikliauti žodiniais susitarimais. Laidos ekspertai patars, kaip reikia elgtis panašioje situacijoje.

Bene garsiausias Lietuvos humoristas Artūras Orlauskas papasakos, kaip liko apgautas Londone, kai linksmino ten gyvenančius mūsų šalies tautiečius. „Avansą sumokėjo, o didžiąją dalį pinigų pasakė, kad sumokės rytoj. Tas „rytoj“ tęsiasi nuo 2013 metų kovo“, – pasidalins savo patirtimi šalyje gerai žinomas pramogų pasaulio atstovas.

„Kiek žinau, ta moteris, su kuria tarėmės dėl koncerto, kažkur prapuolė“, – teigė A.Orlauskas. Kokių priemonių ėmėsi komikas? Kodėl jis pataria turėti už viską atsakingą vadybininką?

BTV laidoje „Yra kaip yra“ taip pat lankysis žmonės, netekę darbo dėl absurdiškiausių kuriozų. O darbo inspektorė – teisininkė Irina Janukevičienė papasakos, kaip elgtis, kai darbdavys išsisukinėja nuo algos mokėjimo. Moteriai pritars ir antstolė Sonata Vaicekauskienė. Ji nuoširdžiai prasitars: „Niekam nelinkiu turėti reikalų su antstoliais, bet mes gyvename teisinėje valstybėje, kuri suteikia galimybę atgauti savo skolas legaliu būdu.“

Iškart pinigų nesumokėjęs darbdavys dažniausiai pinigų nebegrąžina, tad kaip atgauti sau priklausančius pinigus? Visa tiesa apie skolas jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.