Dėl vyro karjeros M.Šedžiuvienė keltų sparnus į Briuselį

Savaitę ar dvi be sutuoktinio Andriaus Šedžiaus (37 m.) atlikėja Monika Šedžiuvienė (21 m.) ištvertų nesunkiai, tačiau ilgesnį laiką – vargiai. Jam pareiškus norą kandidatuoti į Europos Parlamentą, gražuolė jo žmona nesvarsto galimybės šeimos židinį kūrenti per atstumą. Briuselyje įsikurtų kartu.

Monika tvirtino, kad vyrui laimėjus rinkimus kitokio varianto, kaip tik vykti penkeriems metams kartu į svečią šalį, ji nesvarstytų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monika tvirtino, kad vyrui laimėjus rinkimus kitokio varianto, kaip tik vykti penkeriems metams kartu į svečią šalį, ji nesvarstytų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 19, 2014, 6:19 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:48 AM

Šviesiaplaukė atlikėja M.Šedžiuvienė per kelerius metus tapo scenos žvaigžde. Kartu su grupės „Pop Ladies“ merginomis ji užkariauja lietuviškos muzikos gerbėjų širdis, puošia žurnalų viršelius, filmuojasi laidose.

Dėmesys ir populiarumas moteriai patinka, negana to, tai nemenkai papildo jos piniginę.

Buvusio vieno turtingiausių Seimo narių A.Šedžiaus žmona galėtų sėdėti namuose ir laukti iš darbų grįžtančio vyro su gardžia vakariene, tačiau būti tik namų šeimininke ji nenori.

Užsidaryti namuose jauna moteris dar spės. Gali būti, kad visai netrukus, tačiau ne jų šeimos namuose Vilniuje ar Šiauliuose, o Belgijos sostinėje Briuselyje – ten, kur įsikūręs Europos Parlamentas. Dalyvauti rinkimuose Andrių iškėlė Lietuvos liaudies partija.

Žurnalui „Stilius“ Monika tvirtino, kad vyrui laimėjus rinkimus kitokio varianto, kaip tik vykti penkeriems metams kartu į svečią šalį, ji nesvarstytų. Nors yra daug susituokusių porų, kurios puikiai sutaria per atstumą, atlikėja jų pavyzdžiu sekti neketina.

Būti drauge su vyru – jos pareiga, todėl kuo daugiau laiko stengiasi praleisti dviese.

„Į Lietuvą grįžčiau dėl nebaigtų studijų universitete. Sceninės veiklos taip pat neatsisakyčiau. Mūsų grupę sudaro šešios merginos, tačiau į sceną lipame trys arba keturios. Išvykus, tikrai nekiltų problemų, o ir koncertų grafikas yra derinamas. Be Andriaus ilgai būti man sunku, tačiau pritariu teiginiui, kad poroms kažkiek laiko pabūti atskirai netgi naudinga“, – kalbėjo M.Šedžiuvienė.

Moteris džiaugėsi, kad šiais laikais nesudėtinga bendrauti per atstumą, mat yra telefonai ir kompiuteriai – jais su brangiais žmonėmis gali palaikyti ryšį, nesvarbu, koks atstumas ir paros metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.