Prieš koncertą S.Brightman atvėrė širdį N.Kazlauskaitei–Kazlaus

Operos primadona Nomeda Kazlauskaitė–Kazlaus ta laimingoji, kuri likus vos keturioms valandoms iki koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje atvirai prieš filmavimo kameras šnekučiavosi su viena garsiausių pasaulio dainininkių Sarah Brightman.

Prieš koncertą Kaune garsioji S.Brightman (dešinėje) atvėrė širdį dainininkei N.Kazlauskaitė–Kazlaus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Prieš koncertą Kaune garsioji S.Brightman (dešinėje) atvėrė širdį dainininkei N.Kazlauskaitė–Kazlaus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 22, 2014, 6:06 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:49 AM

Nuoširdus dviejų žinomų damų pokalbis vyko vienoje iš Kauno centre esančio viešbučio „Park Inn“ restorano erdvių. Šiame viešbutyje vakar vakare apsistojo iš Rygos atvykusi operos dievaitė.

S.Brightman tapo N.Kazlauskaitės–Kazlaus vedamo pokalbių ciklo „Skambantys pasauliai“, kuris rodomas per LRT televiziją, pašnekove.

„Ponia Brightman man pasirodė šiltas ir nuoširdus žmogus. Su šia atlikėja buvo tikrai labai malonu bendrauti ir dėl to, kad ji yra plačių pažiūrų“, – vos išlydėjusi žaviąją viešnią iš salės, kurioje vyko filmavimas tvirtino puikiai nusiteikusi N.Kazlauskaitė–Kazlaus.

Šio išskirtinio pokalbio lietuvė laukė ne vieną savaitę. Jos atstovas Arabų pusiasalio šalims Steponkus Co dėl interviu ilgai tarėsi su S.Brightman biurais, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Didžiojoje Britanijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Kad šiuo metu po Europą su koncertiniu turu keliaujanti pasaulinio garso dainininkė būtent šeštadienio popietę Kaune sutinka prieš kameras kalbėtis su operos soliste N.Kazlauskaite–Kazlaus, galutinai paaiškėjo tik pokalbio išvakarėse.

Pokalbių ciklo „Skambantys pasauliai“ laidą su S.Brightman televizijos žiūrovai išvys artimiausiu metu. Pirmadienį, vasario 24 dieną, per „LRT kultūra“ kanalą bus rodoma laida, kurioje N.Kazlauskaitė-Kazlaus kalbina kitą pasaulinio lygio muzikos garsenybę Dmitrijų Chvorostovskį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?