Gražuolė R.E.Mazurevičiūtė iš kareivinių lekia į makiažo pamokas

Praėjusių metų gražiausia šalies mergina Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė makiažo subtilybėmis domėjosi dar vaikystėje. Būdama maža mergaitė ji smalsiai apžiūrinėjo mamos kosmetinę, kai niekas nematydavo nugvelbdavo mamos lūpų dažus.

„Sužinojau daug įdomių dalykų apie maskavimą, veido modeliavimą ir šešėlių dengimą, buvo tikrai įdomu ir tas žinias panaudosiu praktiškai“, – pasakoja Rūta.<br>R.Tangurio nuotr.
„Sužinojau daug įdomių dalykų apie maskavimą, veido modeliavimą ir šešėlių dengimą, buvo tikrai įdomu ir tas žinias panaudosiu praktiškai“, – pasakoja Rūta.<br>R.Tangurio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 12:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:35 PM

Rūta prasitarė, kad tapus „Mis Lietuva 2013” ji nuolat privalo atrodyti nepriekaištingai , tačiau ne visada būna vizažistų, galinčių ją pagražinti, tad daugelį dalykų reikia pasidaryti pačiai. R.E.Mazurevičiūtė vizažo paslapčių sėmėsi pas makiažo meistrę Indrę Sinkevičiūtę.

„Sužinojau daug įdomių dalykų apie maskavimą, veido modeliavimą ir šešėlių dengimą, buvo tikrai įdomu ir tas žinias panaudosiu praktiškai“, – pasakoja Rūta.

Vizažistė sakė, kad makiažo kursus veda įvairiuose Lietuvos miestuose ir dažnai pastebi merginų makiažo klaidas, todėl dažnai joms akcentuoja, ko nereiktų daryti. „Nors lietuvės jau moka atsirinkti kreminės pudros atspalvį ir gatvėje galima sutikti vis mažiau merginų su pudros kauke ant veido, dažnai pastebiu netaisyklingai naudojamus skaistalus. Rūta buvo puikus modelis ant kurio galėjau pademonstruoti tiek dieninio, tiek vakarinio makiažo techniką“, – pasakoja I.Sinkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.