Svarbi O.Pikul-Jasaitienės asmeninė šventė - be vyro

Nors ją pašiepiančiai aplinkiniai vadina „pupyte“, jos išsilavinimas aukštesnis už Lietuvos vidurkį. Penktadienį Vilniuje, šv. Jonų bažnyčioje, merginų grupių „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ narei Oksanai Pikul-Jasaitienei (30 m.) įteiktas magistro diplomas.

Penktadienį Oksanai įteiktas magistro diplomas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Penktadienį Oksanai įteiktas magistro diplomas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 9:57 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:44 PM

„Man ši šventė yra svarbi ne tik dėl diplomo, bet dar ir todėl, kad ji vyksta bažnyčioje. Aš esu tikintis žmogus, todėl man tai yra be galo svarbu. Šios dienos tikrai nenorėčiau praleisti“, - naujienų portalui lrytas.lt sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Ypatingai progai atlikėja pasipuošė lietuvių dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurta suknele. Ji kukli ir elegantiška, nes, kaip sakė pati Oksana, bažnyčioje negalima atrodyti iššaukiančiai.

Pasveikinti atlikėjos atvyko artimiausiai Oksanai žmonės: šeimos nariai, geriausi draugai. Tačiau jos mylimojo Simo Jasaičio šiame būryje nebuvo – Krasnodaro krepšinio komandoje „Lokomotiv“ žaidžiantis vyras šiuo metu užsienyje.

Diplomo įteikimą O.Pikul-Jasaitienė ketina atšvęsti pakankamai ramiai. Iš pradžių su visais atėjusiais draugais ir artimaisiais Oksana išgers kavos ir paskanaus torto, o vėliau eis pašėlti su geriausiomis draugėmis.

Tarptautinį marketingą ir prekybą Vilniaus Universiteto Tarptautinio verslo mokykloje studijavusi Oksana džiaugėsi savo studijomis ir patikino, kad jas rekomenduotų ir draugams.

Prieš tai moteris studijavo tarptautinį verslą Kauno Vytauto Didžiojo universitete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.