Vagys sugadino E.Daniūtės prabangų BMW X6 visureigį

Sportinių šokių šokėja, Europos ir pasaulio čempionė Edita Daniūtė prabudusi trečiadienio rytą ir išėjusi į lauką prie savo automobilio liko nemaloniai nustebinta. Vagys suniokojo jos prabangų visureigį BMW X6.

Vagys suniokojo prabangų E.Daniūtės visureigį BMW X6.<br>LR ir asmeninio archyvo nuotr.
Vagys suniokojo prabangų E.Daniūtės visureigį BMW X6.<br>LR ir asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:20 PM

E.Daniūtė nuolat keliauja ir dirba įvairiose užsienio šalyse. Neseniai moteris grįžo iš Honkongo. Gerai visiems žinoma sportinių šokių šokėja savo karjerą tęsia užsienio šalyse - tobulinasi pati ir moko šokti vaikus.

Daug laiko praleidžianti užsienyje Edita socialiniame tinklapyje savo sieną papuošė užrašu, kuriame teigė, kad kartais apgailestauja gyvenanti Lietuvoje. Tačiau nusivylimo kupini žodžiai ne šiaip sau. Šiąnakt vagys suniokojo jos prabangų baltos spalvos BMW X6 visureigį.

„Štai tokį gražų automobilį aš išvydau šįryt! Kartais aš taip apgailestauju, kad gyvenu Lietuvoje. Klausimas... Ką veika policija", - toks užrašas tik anglų kalba atsirado ant E.Daniūtės socialinio tinklapio sienos. Šalia puikavosi apiplėšto automobilio nuotrauka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.