M.Šalčiūtės parduodamas korsetas sudomino minias internautų

Prie daiktų pirkimo, pardavimo ir apsimainymo bendruomenės prisidėjo ir sparčiai į pramogų verslo žvaigždyną lipanti Monika Šalčiūtė. Ji socialinio tinklo nariams siūlo pasipuošti savo apyranke bei intriguojančiu korsetu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-13 11:10, atnaujinta 2018-02-15 11:30

Tą dieną, kai ji apie savo parduodamus daiktus paskelbė savo „Facebook“ paskyroje, dėl padidėjusio duomenų srauto netgi buvo sutrikęs šio skelbimų portalo palaikančių tarnybinių stočių darbas.

„Visuomet žavėjausi socialiniais tinklais. Man patinka idėja, kad čia žmonės daiktus pardavinėja  papuošdami juos savo veidu ir taip suteikdami asmeniškumo. Taip pirkti yra daug įdomiau, nes gali matyti ne tik daiktus, bet ir jų savininkų nuotraukas“, – pasakojo skelbimų portalus pamėgusi M.Šalčiūtė.

Socialiniuose tinkluose savo daiktus pardavinėja ir kitos šalies įžymybės, tarp kurių – Algis Greitai, Mantas Wizardas, Baiba Skurstenė, Jurgis Bruzga ir kiti žinomi žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.