Transvestitas R.Mammadlis – ant „Mados infekcijos“ pakylos

Garsiausias transvestitas Lietuvoje Raulis Mammadlis žingsniuos mados festivalio „Mados infekcija“ podiumu. Šia džiugia žinia su draugais ir gerbėjais jis pasidalijo socialiniame tinkle po šeštadienį vykusios modelių atrankos „Infekcijos kastingas“.

R.Mammadlis.
R.Mammadlis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2014, 4:34 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:25 AM

Jo metu festivalyje dalyvaujantys dizaineriai lietuviai savo kolekcijoms demonstruoti atsirinko savito, netradicinio tipažo merginas ir vaikinus – stiprius, įdomius ir įtaigius. Atrankoje Raulis dalyvavo kaip mergina – su aukštakulniais ir trumpa juoda suknele.

„Ačiū jums, ačiū mano gerbėjams. Praėjau kastingą ir būsiu ant podiumo šeštadienį „Mados infekcijoje”, - rašė Raulis savo paskyroje ir dėkojo už palaikymą.

„Kiekvienais metais „Infekcijos kastingo“ veidas keičiasi – tai nuolatinis ciklas, amžinas judėjimas. Šiemet pamatėme itin daug naujų veidų, kurie, esu tikra, eis ne tik kitą savaitę vyksiančios „Mados infekcijos“ podiumu, bet ir įvairių mados namų podiumais visame pasaulyje – Lietuvoje auga nauja, stipri, kokybiška modelių karta“, – apibendrindama pasibaigusią modelių atranką sakė jai vadovavusi festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė Renata Mikailionytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.