E.Dragūnas teisme išgirdo sau palankų sprendimą

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas pirmadienio rytą Vilniaus miesto apygardos teisme išgirdo bylos, kurią jam iškėlė Vilniaus „Siemens“ arenos bendraturčiai Arūnas Mačiuitis, Rimantas Bukauskas ir Remigijus Lapinskas, sprendimą. Teismas išteisino garsų atlikėją byloje dėl šmeižto.

E.Dragūnas byloje dėl šmeižto šventė pergalę - jis išteisintas.<br>D.Umbraso nuotr.
E.Dragūnas byloje dėl šmeižto šventė pergalę - jis išteisintas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 9:10 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:12 AM

Verslininkai į teismą kreipėsi po to, kai E.Dragūnas asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje praėjusių metų rugsėjo mėnesį viešai pareiškė, kodėl nekoncertuoja „Siemens“ arenoje.

„Gaunu daug klausimų, kodėl negrojame Vilniuje – „Siemens“ arenoje. Mano atsakymas trumpas: šią areną valdo vagiai ir banditai. Tuo įsitikinau pats savo kailiu. Eidami ten, jūs šeriate tuos gyvulius. Aš negrojau ir „Žalgirio“ arenoje, grodavom halėje, bet banditas ir vagis buratinas pasitraukė. Nors iki dabar neaišku, kodėl žmogus, pavogęs tiek pinigų iš paprastų žmonių, vis dar laisvėje“, – tuomet grupės „Sel“ socialinio tinklo paskyroje tariamai rašė E.Dragūnas.

Juras Vėželis, organizavęs dainininko koncertą „Siemens“ arenoje, per ankstesnį teismo posėdį tikinimo, kad E.Dragūnas su apsaugininkais buvo atvykęs į jo kabinetą, iškoneveikė jį ir „Siemens“ arenos bendraturčius, grasino sudaužyti J.Vėželio akinius. Taip pat E.Dragūnas ketino paskambinti verslininkams Tautvydui Barščiui ir Nerijui Numavičiui, kad šie padarytų spaudimą „Siemens“ arenos savininkams ir jie pakeistų arenos nuomos sąlygas.

Po šių įvykių E.Dragūnas tariamai parašė skandalingąją „Facebook“ tinkle. Arenos bendraturčiai yra įsitikinę ir teigia, kad E.Dragūno pasisakymas viešoje erdvėje yra šmeižikiškas ir atlikėjas turi būti nubaustas pagal šalies įstatymus. Verslininkai buvo linkę susitarti draugiškai ir norėjo, kad E.Dragūnas viešai atsiprašytų. Tačiau E.Dragūnas savo kaltės nepripažįsta. Dainininkas patikino, kad jis netvarko Sel paskyros „Facebook“ tinkle - tai jo fanų puslapis. Oficiali grupės paskyra - SEL.

Po bylos E.Dragūnas buvo nekalbus ir teismo sprendimo nekomentavo - greitai išskubėjo iš salės ir sėdo į baltos spalvos „Mercedes-Benz" visureigį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.