Prie didžėjaus pulto stojanti M.Šalčiūtė: „Tai bus mano laikas“

Per praėjusius metus neįtikėtinai išpopuliarėjusi šokėja Monika Šalčiūtė šiuo metu sukasi lyg bitė. Ji vadovauja savo šokių studijai, dalyvauja televizijos laidose, pati veda internetinę laidą naujienų portale lrytas.lt, studijuoja, ir ruošiasi debiutui prie didžėjaus pulto.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 17, 2014, 8:17 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:27 AM

„Visa tai nereiškia, kad nuo šiol imsiu didžėjauti. Pažiūrėsim, kaip man seksis“, - tuoj patikslino mergina.

Penktadienį viename sostinės naktiniame klube pasirodysianti Monika šiuo metu intensyviai mokosi. Savo patirtimi su vilniete dalijasi didžėjus iš Kauno Edgaras Razvadauskas, visiems geriau žinomas slapyvardžiu Edgaras RV. Jis dalija M.Šalčiūtei patarimus, kaip dirbti su didžėjaus pultu.

„Edgaras man padės, pareguliuos mane. Jei kas nors bus blogai, kaltinsiu jį, - juokavo M.Šalčiūtė ir pridūrė, kad muziką vakarėliui ji rinko pati. - Tai bus mano laikas. Leisiu tą muziką, kuri man patinka ir, tikiuosi, bus tokių žmonių, kuriems ji patiks.“

M.Šalčiūtė patikino, kad penktadienį skambės populiari šiuolaikinė muzika, grojama daugumoje naktinių klubų.

Prie didžėjaus pulto stovinčios ir plokšteles sukiojančios patrauklios ir garsios merginos – visame pasaulyje populiarus būdas pritraukti kuo daugiau lankytojų. Modelis Alexa Chung, pornografinių filmų žvaigždė Sasha Grey, viešbučių tinklų paveldėtoja Paris Hilton, dainininkė Alicia Keys – jos visos išbandė didžėjų darbą, o kai kurios jų per savo pasirodymus dar ir uždainavo.

„Penktadienį to tikrai to nebus! Aš tikrai nedainuosiu! - ėmė kvatotis Monika. - Aš nesu dainininkė. Per projektą (per televizijos projektą „Šuolis“ M.Šalčiūtė sudainavo Marilyn Monroe kūrinį „I Wanna Be Loved By You“, - red. pastaba) buvo daromas šou. Po to buvo daug kalbų, o mums to ir reikėjo. Mes nesiekėme nuskinti „Eurovizijos“ laurus, mes tiesiog pasilinksminome. Jeigu būčiau žiopčiojusi pagal fonogramą, būtų buvę neįdomu, nes pas mus tokių žvaigždučių yra pilna.“

Naktinių klubų lankytojai Moniką jau puikiai pažįsta – anksčiau mergina dirbo šokėja. Dabar naktinių pasilinksminimų vietose ji pasirodo vis rečiau. Išgarsėjusi Monika neapsiribojo pasirodymais klubuose ir pradėjo kurti šokių kompozicijas įvairiems koncertams bei projektams.

„Žmonės auga, keičiasi ir juda tolyn. Be to, neturiu tiek daug laiko, kad galėčiau viskuo užsiimti“, - savo darbo pobūdžio pokyčius paaiškino M.Šalčiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.