„Šuolio“ nugalėtoja E.Straleckaitė pakėlė sparnus į Los Andželą

Projektą „Šuolis“ praėjusį sekmadienį laimėjusi šokėja Eglė Straleckaitė Lietuvoje neužsibuvo. Ankstų trečiadienio rytą iš Vilniaus oro uosto 21 metų kaunietė išskrido į Jungtines Amerikos Valstijas.

Prieš išvykdama į Los Andželą E.Straleckaitė (antra iš kairės) savo namuose Kaune surengė vakarėlį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Prieš išvykdama į Los Andželą E.Straleckaitė (antra iš kairės) savo namuose Kaune surengė vakarėlį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 19, 2014, 1:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:14 AM

Likus kelioms valandoms iki skrydžio mergina į savo socialinę paskyrą įdėjo nuotrauką, kurioje prie vaišėmis nukloto stalo vakaroja su savo tėvais, bičiuliu verslininku ir televizijos laidų vedėju Gediminu Juodeika, jo žmona Jurgita, plaukimo trenerėmis Aušra Jurevičiene, Jolanta Railiene, Asta Girdauskiene bei projekto „Šuolis“ partneriu Daliumi Mockumi.

„Ne piniguose laimė, vežu artimiausią šaiką į USA, pažintinė kelionė 10 dienų, iki skrydžio 7val.“ – po šia nuotrauka parašė E.Straleckaitė.

Nejaugi pagrindinį prizą - 50 tūkst. litų projekte laimėjusi mergina juos tikrai suskubo išleisti kelionei į tolimą šalį, į kurią kartu išsivežė dar 8 žmones?

Vienas iš E.Straleckaitės namuose Kaune antradienio vakarą surengto vakarėlio dalyvių G.Juodeika portalui lrytas.lt patvirtino, jog E.Straleckaitė išskrido į JAV, tačiau paneigė, kad kartu su ja išvyko daugiau žmonių.

„Prierašas po nuotrauka – smagus pokštas. Šįryt į Los Andželą Eglė išskrido viena. Iš anksto suplanuota kelionė susijusi su jos profesine veikla – šokiais. Mes visi apie Ameriką dar tik svajojame. Tikimės, kad ši svajonė išsipildys, nes Eglė pažadėjo, kad kitąkart už Atlanto skrisime visi drauge“, - tikino G.Juodeika.

Vyras tvirtino, jog E.Straleckaitė surengė vakarėlį, kuriame siekė padėkoti ją „Šuoliui“ paruošusioms ir iki pergalės atvedusioms trenerėms. G.Juodeika yra geras merginos bičiulis, todėl pavakaroti buvo pakviestas ir jis su žmona Jurgita.

Verslininko teigimu, E.Straleckaitė ir jos tėvai trenerėms negailėjo gražių žodžių ir nuoširdžiai dėkojo už bendradrabiavimą.

Linskmybės užsitęsė po vidurnakčio. Kai išsiskirstė svečiai E.Straleckaitė suskubo krauti lagaminų. 4 val. ryto mergina buvo Vilniaus oro uoste. JAV šokėja žada praleisti dvi savaites.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.