Stilistė A.Jagelavičiūtė matavimosi kabinoje savimi nepatenkinta

33 metų stilistė Agnė Jagelavičiūtė moteriškumą sieja ne su didele krūtine, ilgomis blakstienomis ar išpūstomis lūpomis. Jai moteris graži tada, kai spinduliuoja individualumą, meilę sau.

Moteriškiausia ir gražiausia sau stilistė A.Jagelavičiūtė jaučiasi ryte – jai patinka tikrasis makiažo nepaliestas veidas.
Moteriškiausia ir gražiausia sau stilistė A.Jagelavičiūtė jaučiasi ryte – jai patinka tikrasis makiažo nepaliestas veidas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-19 18:34, atnaujinta 2018-02-15 07:00

„Man graži ta moteris, kuri priima save tokią, kokia yra. Moteriška yra būti kitokiai, savitai. Buvimas tikrąja savimi, išmintis, tvirtumas, drąsa – visa tai yra moteriška“, – sakė Agnė.

Garsi moteris juokiasi, kad ji savimi nepatenkinta kaskart, kai žiūri į save veidrodyje be kelnių parduotuvės matavimosi kabinoje. Tačiau tai būdinga kone kiekvienai.

Gražiausia sau ji jaučiasi ryte, vos pabudusi. Agnė niekada nesuprato moterų, kurios vos pabudusios bėga dažytis.

„Ryte esu tikroviška. Nesakau, kad man nepatinka puoštis, ieškoti naujų įvaizdžių, derinti ir drabužių, ir makiažo. Tačiau man patinka ir tikrasis mano veidas, kurį matau ryte“, – pasakojo A.Jagelavičiūtė.

Įsimintiniausias komplimentas Agnei – kad ji labai kokybiška. Moteris su malonumu skirtų 5 valandas per dieną masažui, tačiau tenka apsiriboti keliomis valandomis per mėnesį. Kasdien jai užtenka vonios procedūrų, tvarkingų rankų.

Jei ruošiasi į vakarėlį, prie veidrodžio Agnė užtrunka apie valandą. Ji įsitikinusi, kad daugelis moterų į vakarėlius eina dėl ruošimosi malonumo.

„Esu stilistė, tai – mano darbas. Man patinka eksperimentuoti su išvaizda. Esu pedantė – mano drabužiai visada sutvarkyti, išlyginti ir gražiai padėti, todėl pačiai pasiruošti vakarėliui man užtenka valandos. Jei einu pas grimuotoją, sugaištu dvi valandas“, – sakė moteris.

„50 Shades of Red in Women Beauty“. Taip savo projektą, skirtą Moters dienai, pavadino fotografas Lukas Gricius ir makiažo meistrė Rolana Kuprytė. Žinomas moteris komanda įamžino apgaubtas raudonos spalvos. Viena iš šio projekto dalyvių -  A.Jagelavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.