Mados infekcija (III):M.Petruškevičiui svečiai priminė Černobylį

Festivalis „Mados infekcija“ startavo 1999-aisiais ir per penkiolika metų tapo ryškiausiu kasmetiniu mados įvykiu Lietuvoje. Šiais metais tris dienas vykusi mados šventė sulaukė didelio susidomėjimo. Tiesa, daugiausia žmonių buvo matyti pirmąją mados fiestos dieną.

Trečiosios dienos "Mados infekcijos" svečiai.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Trečiosios dienos "Mados infekcijos" svečiai.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2014, 5:10 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:40 AM

Jau tapo įprasta, kad festivalis „Mados infekcija“ pritraukia daug stilingų ir su mada susipykusių žmonių. Tačiau Šiuolaikinio meno centre vykstanti mados šventė juos domina vienodai - visiems smalsu išvysti, ką sukūrė garsūs ir dar kol kas į mados olimpą kylantys drabužių kūrėjai iš Lietuvos ir svečių šalių.

Šiais metais, kaip ir anksčiau, bene smagiausia renginio dalis tapo fotografavimasis prie specialiai įrengtos sienelės. Vieni tai darė noriai, kiti nedrąsiai sustodavo priešais gausų fotografų būrį.

Daug diskusijų ir apkalbų kiekvienais metais sulaukia svečių garderobas. Kartais atrodo, kad jie tyčia apsirengia neskoningais apdarais vien tam, kad sulauktų bet kokio dėmesio. Dalis jų priminė rajono kultūros namų diskotekos lankytojus arba teminio naujametinio vakarėlio dalyvius.

Stilistas Mantas Petruškevičius, apsilankęsis mados renginyje, portalui lrytas.lt sakė, kad dalis renginio svečių atrodė lyg po Černobylio katastrofos (red.past. 1986 metais Ukrainoje sprogo Černobylio atominė elektrinė).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės