Šokėja E.Straleckaitė saugo mylimąjį nuo apkalbų

Prieš kelerius metus TV3 televizijos šokių projekte „Šok su manimi“ ant parketo pasirodžiusi E.Straleckaitė savo šypsena, grožiu ir profesionaliais šokio judesiais pavergė lietuvių širdis. Tuomet jai pagyrų negailėjo ne tik projekto dalyviai, šou komisija, bet ir gatvėse sutikti nepažįstami.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 25, 2014, 6:31 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:48 AM

Prieš kelerius metus TV3 televizijos šokių projekte „Šok su manimi“ ant parketo pasirodžiusi E.Straleckaitė savo šypsena, grožiu ir profesionaliais šokio judesiais pavergė lietuvių širdis. Tuomet jai pagyrų negailėjo ne tik projekto dalyviai, šou komisija, bet ir gatvėse sutikti nepažįstami.

Po kiek daugiau nei metų tylos į TV3 televizijos eterį laidoje „Šuolis“ grįžusi Eglė įrodė, kad anksčiau pelnytos tautiečių simpatijos ne vienadienės. Po šešias savaites trukusios kovos baseine superfinale mergina sulaukė didžiausio žiūrovų palaikymo ir laimėjo pagrindinį prizą – 50 tūkst. litų.

Kalbėdamasi su žurnalu „Stilius“ šokėja nedrįso sakyti, kad viso projekto metu jautėsi lyderė, tačiau tvirtai žinojo, kad atlikti įvairius šuolius nuo tramplino ir tapti rimta konkurente ne tik dailiosios lyties atstovėms, bet ir vyrams ji sugebės. Po laimėto finalo kai kurie laidos dalyviai liejo nuoskaudą, neva Eglė nebuvo verta laimėti – žiūrovai balsavo ne už jos atliktą darbą, o už patrauklią išvaizdą.

Pati E.Straleckaitė į tokias kalbas numoja ranka.

„Kitų nusivylimo ašarų aš nemačiau, tačiau nepripažinti pralaimėjimo – tai dar kartą pralaimėti. Aš padariau tai, apie ką svajojau, o kalbėti apie tuos, kurie už akių apkalba, neverta“, – įsitikinusi mergina.

Gražių žodžių Eglė negaili kitiems projekto dalyviams, o ypač Kauno komandai – verslininkui Gediminui Juodeikai, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės masažuotojui Juozui Petkevičiui ir galiūnui Vidui Blekaičiui. Su jais ne tik treniruotės, bet ir pasirodymai tiesioginiame eteryje buvo džiugesni.

Pažvelgus į Lietuvos sporto universitete trečiame kurse šokio pedagogiką studijuojančios E.Straleckaitės darbo knygelę laisvos vietos įrašams beveik nerasi. Mergina po studijų skuba į Editos Daniūtės šokių studiją Kaune, kurioje dirba šokių trenere. Jos pamokas lanko ir vos trejų metų sulaukę mažyliai. Suderinti mokslus, darbą ir televizijos projektus jai ligi šiol nesunkiai pavyko – skubėti ir lėkti Eglei įprasta.

Kaip ji pailsi nuo aktyvaus gyvenimo būdo? Štai beveik iš karto po laidos „Šuolis“ ji išvyko pas gimines ir draugus į svečias šalis Europoje ir JAV. Jie merginą jau seniai kvietė paviešėti jų namuose užsienyje.

Tačiau labiausiai Eglė laukia vasaros, mat laisvus visus tris šiltojo sezono mėnesius ji turėjo tik kartą! O taip norisi per juos daug ką patirti. Kaunietė mielai keliauja po Lietuvą, išbando vandens sporto pramogas, važinėja motociklu ir netgi žvejoja. Ekstremalius dalykus mėgstanti šokėja turi ir vieną neišsipildžiusią svajonę. Jau kurį laiką jos galvoje – šuolis parašiutu. Atšilus orams Eglė būtinai pasiryš šiam žingsniui.

Laisvadieniais siautulingi vakarėliai iki paryčių merginos gyvenime reti, tačiau linksmai pašokti su gerų draugų kompanija – vienas malonumas. „Juk aš jauna!“ – nusišypsojo E.Straleckaitė.

Gražiai merginai svetimų vyrų žvilgsnių netrūksta, tačiau metus Eglės širdis priklauso teisę Vilniuje studijuojančiam ir krepšinio klube „Vilnius-MRU“ žaidžiančiam Dominykui.

Plačiai atvirauti apie jųdviejų meilę šokėja nelinkusi. Kodėl? Atsakymas nestebina – asmeninis gyvenimas priklauso tik jai ir jos artimiesiems.

„Daug rašoma apie žinomų žmonių skaudžias skyrybas, susitaikymus, aprašomos visos santykių detalės. Nenoriu, kad mano draugystė būtų aptarinėjama, nenoriu, kad į ją kištųsi ir apkalbėtų svetimi.

Tai liečia ne tik mane, bet ir mano artimuosius. Nenori nudegti, vadinasi, nesidegink“, – nusijuokė E.Straleckaitė. Nors Eglė turi mylimąjį, įkyrių gerbėjų išvengti nepavyksta.

Pasitaikė ir tokių, kurie atakavo ją žinutėmis, skambučiais. Tačiau nemaloniais.

Nors šokėja nėra itin jautri ir ją sunku įbauginti, sulaukusi įkyraus ir gąsdinančio dėmesio iš nepažįstamų vyrų, ji neatmeta galimybės kreiptis ir į policiją. „Noriu jaustis saugiai“, – sakė E.Straleckaitė.

Sulaukti komplimentų Eglė pratusi. Ir ne tik nuo širdies draugo. Paskutinėje „Šuolio“ laidoje išvydę merginą, vilkinčią raudoną bikinį, daugelis neteko žado. Jos kūno formos moteriškos ir labai dailios. E.Straleckaitė pasakojo, kad apsinuoginti prieš kameras ji buvo kalbinta ne kartą, tačiau nenusileido – atidengti daug nuogo kūno nenorėjo. Tam ryžosi tik paskutinės laidos metu.

„Nesureikšminu to, prie kamerų esu pripratusi, todėl nejaukiai vien su maudymosi kostiumėliu nesijaučiau. Man rūpėjo ne tai, kaip aš atrodau, o kaip pavyks atlikti šuolius nuo tramplino į baseiną“, – patikino kaunietė.

Pusantrų metų profesionaliai nešokanti E.Straleckaitė dietas seniai pamiršo. Jų reikėdavo tik ruošiantis šokių čempionatams. Kūną Eglė buvo nualinusi taip, kad net treneriai prašė sustoti. „Sulieknėti galiu. Dietoms pritariu tada, kai jų reikia siekiant geresnių rezultatų sporto srityje. Šiaip sau laikytis griežto mitybos režimo man nereikia. Kiekviena mergina turi sveikai ir aktyviai gyventi, nes tai susiję ne tik su grožiu, bet ir su sveikata“, – kalbėjo šokėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.