„InŽi“ kolekcijos pristatymo svečiai šventei puošėsi atsakingai

Savo akimis išvysti mados namų „InŽi“ kūrėjos, dizainerės Ingridos Žitkuvienės naujausių modelių į sostinės Teatro areną ketvirtadienio vakarą sugužėjo būrys kaunietės talento gerbėjų. Daugelis damų ir džentelmenų paisė kvietimuose nurodyto aprangos kodo ir vakarui pasipuošė itin šventiškai – vakarinėmis ir kokteilinėmis suknelėmis, kostiumais ir kaklaraiščiais.

Grupės „Naujosios pupytės“ narės (iš kairės) Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė ir Neringa Šiaudikytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Grupės „Naujosios pupytės“ narės (iš kairės) Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė ir Neringa Šiaudikytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-27 20:01, atnaujinta 2018-02-15 01:34

Iki prasidedant kolekcijos pristatymui, susirinkusieji maloniai šnekučiavosi, gurkšnojo įvairius gėrimus ir smalsavo, kuo dizainerė nustebins šįkart.

Modeliai ant podiumo pademonstravo išskirtine prabanga dvelkiančius drabužius – 40 prašmatnių ir svajingų vakaro, vestuvinių suknelių bei kostiumėlių. Kolekciją rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.