L.Kleizos žmona Agneta pavasariu džiaugiasi Vilniuje

Iki krepšinio sezono pabaigos beliko keli mėnesiai ir svetur žaidžiantys šalies krepšininkai sugrįš į Lietuvą. Bent jau trumpam – aplankyti artimųjų, čia likusių draugų, kelias savaites praleisti sodyboje prie ežero ar pamėgtame pajūrio kurorte. O štai krepšininkų mylimosios į Lietuvą grįžta kada užsimano, joms juk paprasčiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-28 13:29, atnaujinta 2018-02-15 01:12

Ketvirtadienio vakarą sostinės senamiestyje buvo galima sutikti Stambulo „Fenerbahce“ komandoje žaidžiančio Linos Kleizos žmoną Agnetą. Įsispyrusi į žemakulnius batelius, apsivilkusi džinsais ir užsimetusi kailinę liemenę A.Kleizienė vaikštinėjo po Vilniaus senamiestį.

Iš Kauno kilusi Agneta ir sostinėje turi daug bičiulių, todėl sutikusi senus pažįstamus stabteli ir mielai su jais šnekučiuojasi. Bent jau trumpam. Juk daugeliui smalsu sužinoti kaip dabar gyvena šviesiaplaukė, ar pasikeitė jos kasdienybė po santuokos su garsiu krepšininku L.Kleiza.

Portalas lrytas.lt primena, kad civilinę santuoką Linas ir Agneta įteisino praėjusių metų gruodį Italijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.