Atskleistos N.Bunkės ir jos vyro skyrybų priežastys (pokštas)

Dainininkė Natalija Bunkė su antruoju vyru Danieliu Bunkumi oficialiai išsiskyrė praėjusių metų spalio mėnesį. Tačiau dabar aiškėja daugiau jų buvusios santuokos detalių. Portalo lrytas.lt žiniomis, skyrybų iniciatorius buvo Danielius.

N.Bunkė su buvusiu vyru Danieliumi.<br>R.Neverbicko nuotr.
N.Bunkė su buvusiu vyru Danieliumi.<br>R.Neverbicko nuotr.
N.Bunkė su buvusiu vyru Danieliumi.<br>V.Balkūno nuotr.
N.Bunkė su buvusiu vyru Danieliumi.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 7:38 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 4:19 AM

Kaip teigia patikimi lrytas.lt šaltiniai, D.Bunkus norėjo Nataliją palikti kai jų sūneliui Kristupui buvo vos keli mėnesiai. Tačiau pora nutarė dar pabandyti gyventi drauge. N.Bunkė netgi taikėsi su vyro polinkiu svetimoteriauti. Vyras sunkiai tramdė aistrą svetimoms moterims, rengdavo svingerių vakarėlius.

Po kurio laiko neapsikentusi vyro poelgių ir rodomos nepagarbos Natalija sutiko skirtis.

Skyrybų metu jie pasirašė vadinamąją „tylėjimo“ sutartį, kuria draudžiama žiniasklaidai atskleisti tikrąsias skyrybų detales, išsamiai pasakoti buvusį santuokinį gyvenimą.

Vieša paslaptis - Danielis toli gražu nebuvo pasiturintis verslininkas, kaip buvo bandoma vaizduoti. Natalija po sūnaus gimimo labai greitai grįžo į sceną. Nekilnojamojo turto D.Bunkus taip pat neturėjo. Namai, kuriuose gyveno šeima, buvo nuomojami.

Natalija ir Danielius susituokė 2011 metų birželio 14-ąją. Šį faktą pora slėpė net nuo draugų. Ceremonija buvo kukli. Jaunavedžiai su liudininkų pora vyko į pajūrį, ten kopose ir įvyko jungtuvės. Tuomet D.Bunkus apie savo naują žmoną kalbėjo: „Ji švelni, moteriška, šeimyniška. Aš ją pažįstu įvairiapusiškai ir visos pusės man patinka.“ Tų pačių metų rugpjūtį jiems gimė sūnus.

Abiems Bunkams tai buvo antroji santuoka.

D.Bunkus anksčiau buvo susituokęs su dabartine Vilniuje esančio viešbučio „Comfort Hotel LT“ pardavimo direktore Inga Bunkiene.

Žurnalui „Stilius“ moteris sakė, kad skyrybos įvyko dėl to, jog ji nujautė, kad vyras turi ir kitų moterų. Taikytis su vyro nepagarbiu elgesiu ji neketino, todėl santuoką nutraukė.

Natalija prieš tai buvo susituokusi su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi. Beveik po penkerių metų santuokos pora išsiskyrė. Daugiau nei metus iki oficialių skyrybų Natalija ir Deivydas kartu negyveno, tačiau skyrybas neigė. Tik po kurio laiko viešumoje pasirodė žinia, kad garsus šeimyninis duetas iširo. Ir po skyrybų Natalija ir Deivydas išliko artimi – jiedu bendrauja iki šiol. Iš ankstesnių santuokų Natalija ir Danielius vaikų neturėjo.

Šis straipsnis yra balandžio 1-osios pokštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.