Gražuolė Šorena pirmą kartą gyvenime žengs podiumu

„Taip, podiumu žengsiu pirmą kartą gyvenime“,- neslėpdama jaudulio patvirtino dainininkė Šorena. Tapti modeliu ją pakvietė dizaineris Liutauras Salasevičius.

Šorena ruošiasi pirmąsyk žengti podiumu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Šorena ruošiasi pirmąsyk žengti podiumu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 10:48 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:29 PM

Jis balandžio 18 dieną pristatys savo naujausią kolekciją „Šou“. Bilietus į renginį įsigijusių kūrėjo gerbėjų laukia magiškas reginys – specialiai pristatymui sukurtos dekoracijos, pirotechnikos elementai, užburiantys muzikos ir choreografijos pasirodymai ir, žinoma, nuostabaus grožio L.Salasevičiaus kurtos suknelės.

Susirinkusieji bus maloniai nustebinti ir dizainerio modelių pasirinkimu – sukneles pristatys ne tik profesionalios manekenės, bet ir žinomos, talentingos ir gražios Lietuvos moterys – teatro, kino bei televizijos aktorės, dainininkės.

Visai neseniai paaiškėjo, jog vieną iš suknelių pristatymo metu vilkės lietuviškosios pop scenos užkariautoja – žavingoji Natalija Bunkė. Šiandien dizaineris atskleidė, jog podiumu skries dar viena atlikėja – gražuolė dainininkė Šorena.

Gavusi pakvietimą tapti naujausios kolekcijos modeliu atlikėja buvo maloniai nustebinta – dėka išskirtinės išvaizdos jis yra fotografavusis ne vienai reklamai, tačiau žengti podiumu dėl ganėtinai žemo ūgio jai dar nėra tekę.

„Liutauro kurtos suknelės – neeilinės. Moteriškumą pabrėžiančios, tačiau nevulgarios, ištaigingos, tačiau nekičinės. Kvietimas tapti naujos Liutauro kolekcijos pristatymo modeliu man buvo malonus netikėtumas“,- pasakojo Šorena.

Podiumu žengs skirtingos moterys

„Daug dalykų mes galime aiškiai apibrėžti ir pritaikyti jiems bendrus kriterijus, o štai moters grožis... Jis apibrėžimų neturi. Raudonplaukė ar blondinė, liesa ar moteriškų formų – tai visai nesvarbu, nes moters grožis slypi kitur – jos žvilgsnyje, eisenoje, manierose... Neatsitiktinai mano sukneles pristatys tokios skirtingos moterys, kaip N.Bunkė ir Šorena. Kas galėtų paneigti, kad jos abi – labai gražios ir charizmatiškos, nors skirtingos kaip diena ir naktis? Modelius rinkausi norėdamas atskleisti kuo įvairesnę moters grožio paletę“,- apie modelių pasirinkimą kolekcijos pristatymui kalbėjo L.Salasevičius.

Žinomas dizaineris džiaugiasi, jog šiandien jis turi subūręs didžiulį klienčių ratą. Kaip atskleidžia L.Salasevičius, jo klientės – labai skirtingos moterys, tačiau kurdamas joms apdarus Liutauras su visomis lengvai randa bendrą kalbą.

„Mano kuriami drabužiai nėra skirti tik aukštaūgėms manekenėms ar gražuolėms blondinėms. Mano klienčių tarpe – įvairaus amžiaus, profesijų ir skirtingos išvaizdos moterys. Jas visas vienodai branginu ir džiaugiuosi, kad su mano suknelėmis jos jaučiasi pakylėtai ir išskirtinai“,- džiaugiasi mados kūrėjas.

Naujosios Liutauro Salasevičiaus kolekcijos „Šou“ pristatymas įvyks jau balandžio 18d., Vilniuje, LRT Didžiojoje studijoje. Bilietus į renginį platina „Ticketpro“. Renginio organizatoriai įspėja: bilietų kiekis – labai ribotas... Nepraleisk šanso pamatyti dar neregėtą šou!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.